Kroegsport Deventer

Word met dit bedrijfsuitje in Deventer kampioen kroegsport! Een gezellige tijd doorbrengen met het doen van de leukste café-spellen!

Ontdek dit viertal beroemde activiteiten

Doe mee aan het darten en gooi een perfecte ONE HUNDERD AND EIGHTY! Of werp 21 bij het mexen is altijd hilarisch en spannend tegelijk. U kunt ook punten verdienen door het mooiste pilsje te tappen tijdens het biertaptoernooi. Ten slotte gaat u met elkaar de strijd aan op het lokaal vermaarde 'kermisbiljart' dat speciaal voor deze gelegenheid wordt opgezet.

Sleept u de hoofdprijs van dit groepsuitje weg?

Drankjes zijn bij de kroegsport inbegrepen. Bij een spannend spelletjestoernooi hoort natuurlijk een prijsuitreiking. Naast het respect van uw collega's, kunt u namelijk ook een prijsje verdienen. Bent u degene die onder luid applaus van alle collega's naar voren wordt gehaald?

Uw personeelsuitje in Deventer afsluiten met een diner

Vrolijk napratend over de leuke café-spellen, wordt het tijd om lekker te gaan eten. Er staat een keuzemenu van drie gangen op het programma dat volop keuze per gang levert. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben vanzelfsprekend de aandacht van de chef-kok.

Voor een mooi teamuitje aan de IJssel is Deventer een zeer aan te raden bestemming!

Review:

Gemeente Deventer: "Het contact met Stadsarrangement per mail was prima, tijdig en volledige informatie. Het bedrijfsuitje heeft volledig aan de verwachtingen voldaan; alles conform gemaakte afspraak."

Mw Bakker: "Alle elementen van de kroegsport kwamen aan bod en waren leuk om te doen. We hebben vreselijk gelachen met dit bedrijfsuitje, begeleiding was goed en enthousiast. Ook het eten was erg lekker. Het arrangement was erg goed geregeld, jullie zijn goed bereikbaar en tot op het laatste moment waren jullie bereid dingen voor ons aan te passen. Zeer tevreden."

Zonder naamsvermelding (jan 2014): "Ik vond het een prima arrangement voor onze 'luchtige' doelstelling: Samenzijn met collega's onder elkaar. De kroegspelen waren leuk en werden goed begeleid; de ontvangst en sfeer in het café was uitstekend. Het diner was prima verzorgd. De communicatie met Stadsarrangement verliep goed en to the point."

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 57 € 62,13
Inclusief
- Kroegsport inclusief drankjes:
* Darttoernooitje
* Pubquiz
* Mexen
* Biertapwedstrijd met uitleg
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes