Kroegsport Amersfoort


Zoekt u een origineel bedrijfsuitje in Amersfoort? Verras uw collega's met dit spelletjestoernooi in een gezellige kroeg:
Ontvangst met drankje

  • Ontvangst met drankje
  • Kroegsport: toernooi met 4 activiteiten
  • Prijsuitreiking
  • Drankjes tijdens kroegsport zijn inclusief 
  • 3 gangen keuzediner

Hier begint uw bedrijfsuitje in Amersfoort

In een gezellig café in het centrum van Amersfoort ontmoet u elkaar. De spelleider ontvangt u hartelijk en geeft een korte uitleg. Hierna begint u onder het genot van een drankje met de vier Kroegsport activiteiten. Bent u goed in poolen? Kunt u biertappen als de beste? Probeer zoveel mogelijk punten te verdienen! Bij grotere groepen stellen we het programma in overleg met u samen, zodat niemand lang hoeft te wachten. Tijdens de Kroegsport zijn de drankjes inbegrepen.

De café-spellen in Amersfoort

  • Speel de tafel leeg en de vul de pockets van de pooltafel
  • Tijdens het darttoernooi richt u zich op de triple twenty en de Bull 's Eye.
  • Het authentieke caféspel mexen is een leuk dobbelspel voor iedereen!
  • Produceer de mooiste schuimkraag en verdien punten bij het biertaptoernooi!

Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Tijdens de activiteiten zijn de drankjes inclusief. De winnaar van het eindklassement verdient natuurlijk al het diepe respect van zijn/haar collega's, maar wordt ook nog eens verrast met een leuk prijsje. U kijkt met z'n allen terug op een paar mooie uurtjes waarbij competitie en gezelligheid goed met elkaar samengaan.

Diner als afsluiting van uw personeelsuitje in Amersfoort

In een van de leukste restaurants in Amersfoort staat een gezellige tafel klaar voor uw groep. Hier sluit u dit uitje samen af met een driegangendiner. Iedereen kiest bij elke gang waar hij/zij op dat moment zin in heeft. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Voor elk wat wils dus! Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken in Amersfoort samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn!

Reviews Kroegsport Amersfoort:

PV de Zes Kernen: "We hebben een topweekend gehad in Amersfoort. Arrangement was leuk, afwisselend en prima geregeld. Vanaf het begin prima contact over ons bedrijfsuitje, vragen werden snel beantwoord."
Xcellent:"Goede service, gezellig sfeer. Simpele spellen, maar door onderlinge rivaliteit en sportiviteit pakt dit goed uit. Contact met Stadsarrangement was goed, duidelijk, klantvriendelijk en meedenkend."
Hotel Restaurant Jans: "Het was erg gezellig en ook de kroegspelletjes waren voor iedereen geschikt. Het diner was ook erg leuk en gezellig. Het contact met Stadsarrangement was prima."
B C&K: "Amersfoort is echt leuk, zelfs met de korte regenbuien. Ik heb veel tevreden collega's gehoord. Ikzelf vond het gezellig, vooral de bbq was prima en de boottocht leuk ontspannend. Over het algemeen heel tevreden, het was overal en steeds erg gezellig. Namens ons dank voor jouw inzet."
Peter (bedrijf ui
t Wolvega): "Leuke invulling van de avond, gezellig en competitief. Contact met jullie was direct, snel en fijne afstemming."

Daag uw collega's uit voor dit Kroegsport-bedrijfsuitje in Amersfoort en trakteer uw team na afloop op een etentje!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 71 € 77,39
31 - 60 € 67 € 73,03
61 - 100 € 65 € 70,85
Inclusief
· Kroegsport met 4 onderdelen
· Drankjes tijdens de kroegsport
· Spelbegeleiding
· Prijsje voor de winnaar
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Kroegsport
17.00 uur Prijsuitreiking
17.15 uur 3 gangen keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? We bekijken graag of dit mogelijk is. Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie