Kroegsport Amersfoort

Word met dit teamuitje in Amersfoort kampioen kroegsport! Een gezellige tijd doorbrengen met het doen van de leukste café-spellen!

De café-spellen in Amersfoort

  • Speel de tafel leeg en de vul de pockets van de pooltafel
  • Tijdens het darttoernooi richt u zich op de triple twenty en de Bull 's Eye.
  • Het authentieke caféspel mexen is een leuk dobbelspel voor iedereen!
  • Produceer de mooiste schuimkraag en verdien punten bij het biertaptoernooi!

Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Tijdens de activiteiten zijn de drankjes inclusief. De winnaar van het eindklassement verdient natuurlijk al het diepe respect van zijn/haar collega's, maar wordt ook nog eens verrast met een leuk prijsje. U kijkt terug op een paar mooie uurtjes waarbij competitie en gezelligheid goed met elkaar samen gaan.

Diner als afsluiting van uw personeelsuitje in Amersfoort

Als voltooiing van dit sportieve arrangement gaat u samen naar een goede eetgelegenheid! Het diner omvat maar liefst drie gangen. Er is voor ieder wat wils. U maakt een keuze uit vlees-, vis- en vegetarisch eten. Mochten er collega's zijn die niet alles mogen eten, houden wij hier vanzelfsprekend rekening mee.

Een actief afdelingsuitje in Amersfoort zal bij uw collega's in de smaak vallen!

 

Reviews van dit personeelsuitje:

PV de Zes Kernen: "Alles is prima verlopen, en we hebben een topweekend gehad met 16 personen in Amersfoort. Arrangement was leuk, afwisselend en prima geregeld. Vanaf het begin prima contact over ons bedrijfsuitje, vragen werden snel per e-mail beantwoord en toen er een wijziging kwam in het menu kregen wij daar bericht van en werden we erg goed geholpen."

Xcellent: "Goede service, gezellig sfeer. Simpele spellen, maar door onderlinge rivaliteit en sportiviteit pakt dit goed uit. Contact met Stadsarrangement was goed, duidelijk, klantvriendelijk en meedenkend."

Hotel Restaurant Jans: "Het was erg gezellig en ook de kroegspelletjes waren voor iedereen geschikt. Het diner was ook erg leuk en gezellig, we hadden gekozen voor een driegangen keuzediner in plaats van tapas. Het contact voor dit bedrijfsuitje met Stadsarrangement was prima."

B C&K: "Amersfoort is echt leuk, zelfs met de korte regenbuien. Ik heb veel tevreden collega's gehoord. Ikzelf vond het gezellig, vooral de bbq was prima en de boottocht leuk ontspannend. Over het algemeen heel tevreden, het was overal en steeds erg gezellig. Met dank voor jouw inzet en die van Arjan Drost en collega's achter de schermen namens ons."

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 57 € 62,13
Inclusief
- Kroegsport inclusief drankjes:
* Darten
* Poolen
* Mexen (dobbelspel)
* Biertapwedstrijd met uitleg
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes