Kroegsport Rotterdam


Wilt u een origineel bedrijfsuitje organiseren in Rotterdam? Maak uw collega's dan blij met dit ontspannen kroegsport arrangement!

  • Ontvangst met drankje
  • Kroegsport: toernooi met 4 activiteiten
  • Prijsuitreiking
  • Drankjes tijdens kroegsport zijn inclusief 
  • 3 gangen keuzediner

Goed begin van uw teamuitje in Rotterdam

In een gezellig café in hartje stad ontmoet u elkaar. De spelleider ontvangt u hartelijk en biedt u een drankje aan. Hierna begint u met de kroegsport, die uit 4 activiteiten bestaat. Bent u goed in darten? Kunt u biertappen als de beste? Probeer bij elke activiteit - onder het genot van een drankje - zoveel mogelijk punten te verdienen! Bij grotere groepen stellen we het programma in overleg met u samen. Tijdens de kroegsport zijn de drankjes inbegrepen.

Dit zijn de mogelijke onderdelen van de kroegsport in Rotterdam

  • Versla uw collega's tijdens de pubquiz!
  • Een paar rondes mexen is altijd spannend
  • Troef uw collega's af tijdens het darttoernooi!
  • Hoe zit het met uw skills achter de bar? Tap het mooiste biertje! 

Wie wordt de Kroegsport kampioen?

Wie van uw collega's blijkt de meest allround kroegtijger te zijn? De punten worden geteld en de spelleider zorgt voor een gezellige prijsuitreiking. Onder luid gejuich van alle deelnemers wordt de winnaar met roem en respect overladen. Hier hoort natuurlijk een leuk prijsje en een laatste drankje bij. Hierna neemt u afscheid van de spelleider en is het tijd voor een lekker etentje.

3 gangen keuzediner

In een van de leukste restaurants van Rotterdam is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. Hier sluit u dit uitje samen af met een driegangendiner. Iedereen heeft bij elke gang een gevarieerde keuze. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. U gaat uit eten bij een van onze partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk!

Reviews Kroegsport Rotterdam:

ING afdeling HR"Hoe beoordeelt u het arrangement inhoudelijk? Was leuk en interactief. Hoe was het contact met Stadsarrangement, snelheid handelen, klantvriendelijkheid etc. Goed en snel."
Stichting Humanitas: "We hebben een leuke avond gehad. Lekker gegeten en Conny van Stadsarrangement is een hele leuke dame, die de spelletjes in goede banen leidde. Klantvriendelijkheid perfect. Tot de volgende boeking!"

Mw Bakker"Alle elementen van de kroegsport kwamen aan bod en waren leuk om te doen. We hebben vreselijk gelachen, begeleiding was goed en enthousiast. Ook het eten was erg lekker. Ons groepsuitje was erg goed geregeld, jullie zijn goed bereikbaar en tot op het laatste moment waren jullie bereid dingen voor ons aan te passen. Zeer tevreden."

Rotterdam rolt de rode loper voor u uit! Verras uw team met dit vrolijke personeelsuitje!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 83,55
31 - 60 € 72 € 80,21
61 - 100 € 69 € 76,87
Inclusief
· Kroegsport met 4 onderdelen
· Drankjes tijdens de kroegsport
· Spelbegeleiding
· Prijsje voor de winnaar
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Kroegsport
17.00 uur Prijsuitreiking
17.15 uur 3 gangen keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? We bekijken graag of dit mogelijk is. Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie