Kroegsport Leiden


Wilt u een origineel bedrijfsuitje in Leiden organiseren? Maak uw collega's dan blij met dit ontspannen kroegsport arrangement!

  • Ontvangst met drankje
  • Kroegsport: toernooi met 4 activiteiten
  • Prijsuitreiking
  • Drankjes tijdens kroegsport zijn inclusief 
  • 3 gangen keuzediner

Goed begin van uw bedrijfsuitje in Leiden

In een gezellig café in hartje stad ontmoet u elkaar. De spelleider ontvangt u hartelijk en biedt u een drankje aan. Hierna begint u met de kroegsport, die uit 4 activiteiten bestaat. Bent u goed in darten? Kunt u biertappen als de beste? Probeer bij elke activiteit - onder het genot van een drankje - zoveel mogelijk punten te verdienen! Bij grotere groepen stellen we het programma in overleg met u samen. Tijdens de kroegsport zijn de drankjes inbegrepen.

De mogelijke onderdelen van kroegsport in Leiden

  • Troef uw collega's af tijdens het darttoernooi!
  • Tijdens het biertaptoernooi krijgt u de kans het mooiste pilsje op de bar te zetten
  • Speel een potje poolen met elkaar
  • Tijdens het tafelvoetbal krijgt u de kans doelpunten te scoren!

Wie wordt de Kroegsport kampioen? 

Wie heeft de meeste punten verdiend en gaat er met de eerste prijs vandoor? De spelleider sluit het toernooi af met een prijsuitreiking en roept de Kroegsport kampioen naar voren. Onder luid applaus (en onder het genot van een laatste drankje) krijgt de winnaar een prijsje uitgereikt. Hierna neemt u afscheid van de spelleider.

3 gangen keuzediner

In een van de leukste restaurants van Leiden is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. Hier sluit u dit uitje samen af met een driegangendiner. Iedereen heeft bij elke gang een gevarieerde keuze. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken in Leiden samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk!

Reviews Kroegsport Leiden:

Familie uit Gelderland"We kijken terug op een zeer geslaagd arrangement. We werden vriendelijk ontvangen en de competitie is met veel plezier en enthousiasme gespeeld. Daarna gezellig uit eten. Ook het contact met stadsarrangement was prima. Snelle reactie op onze vragen."
De heer F. de Graaff: "Arrangement was erg leuk en eten was goed geregeld. Contact was ook goed en snel."
Mevrouw Van Deurzen: "We zijn allen zeer tevreden over het contact en medewerking. Het arrangement zelf was heel leuk mede dankzij een enthousiaste vriendelijke begeleider."
Hetty: "De inhoud van ons arrangement was erg leuk. Eén of twee extra rondes van de kroegsport zou wel leuk geweest zijn. Vooral omdat dat zo leuk was. Prima contact gehad, gezellige begeleiding ook op de locatie."
Joris uit Leiden: "
Arrangement was erg leuk en eten was goed geregeld. Contact was ook goed en snel."

De bruisende binnenstad van Leiden rolt de rode loper voor u uit. Maak uw collega's blij met dit vrolijke bedrijfsuitje!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 83,55
31 - 60 € 72 € 80,21
61 - 100 € 69 € 76,87
Inclusief
· Kroegsport met 4 onderdelen
· Drankjes tijdens de kroegsport
· Spelbegeleiding
· Prijsje voor de winnaar
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Kroegsport
17.00 uur Prijsuitreiking
17.15 uur 3 gangen keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? We bekijken graag of dit mogelijk is. Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie