Kroegsport Haarlem


Wie wordt kroegsport kampioen? Ontdek de leukste kroeg-activiteiten en sluit dit bedrijfsuitje in Haarlem af met een etentje:

  • Ontvangst met drankje
  • Kroegsport: toernooi met 4 activiteiten
  • Prijsuitreiking
  • Drankjes tijdens kroegsport zijn inclusief 
  • 3 gangen keuzediner

Goed begin van uw bedrijfsuitje in Haarlem

In een gezellig café in hartje stad ontmoet u elkaar. De spelleider ontvangt u hartelijk en biedt u een drankje aan. Hierna begint u met de kroegsport, die uit 4 activiteiten bestaat. Bent u goed in sjoelen? Kunt u biertappen als de beste? Probeer bij elke activiteit - onder het genot van een drankje - zoveel mogelijk punten te verdienen! Bij grotere groepen stellen we het programma in overleg met u samen. Tijdens de kroegsport zijn de drankjes inbegrepen.

Een selectie van de mogelijke café-spelletjes

  • Er is een darttoernooi en voor u het weet scandeert uw voltallige team: ONE HUNDERD AND EIGHTY!
  • Het dobbelspel mexen draagt altijd bij aan een gezellige avond.
  • Wie tapt het mooiste pilsje bij het biertaptoernooi?
  • Doe met zijn allen mee aan een gezellige Pubquiz!

Wie wordt de kroegsport kampioen? 

Wie heeft de meeste punten verdiend en gaat er met de eerste prijs vandoor? De spelleider sluit het toernooi af met een prijsuitreiking en roept de kampioen naar voren. Onder luid applaus (en onder het genot van een laatste drankje) krijgt de winnaar een prijsje uitgereikt. Hierna neemt u afscheid van de spelleider.

3 gangen keuzediner

In een van de leukste restaurants van Haarlem is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. Hier sluit u dit uitje samen af met een driegangendiner. Iedereen heeft bij elke gang een gevarieerde keuze. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken in Haarlem samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk!

Reviews Kroegsport Haarlem

Rijkswaterstaat: "Vorige week maandag heeft ons team Kroegsporten gedaan in Haarlem en daarna eten. Het was erg gezellig en het kroegsporten viel in de smaak. We hebben erg veel lol gehad. En de afwisseling van de spelletjes was prima."
Fysiotherapie Piet Hein: "We hebben een hele leuke dag gehad met verschillende uitdagende spelletjes. Het was zeer ongedwongen. Als ik een vraag had was deze vrij direct beantwoord."
José (bedrijf uit Moerdijk): "Prima arrangement, goed geregeld. Contact met jullie ook helemaal prima! Bedankt voor de goede organisatie we hebben genoten!"

Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje in Haarlem!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 83,55
31 - 60 € 72 € 80,21
61 - 100 € 69 € 76,87
Inclusief
· Kroegsport met 4 onderdelen
· Drankjes tijdens de kroegsport
· Spelbegeleiding
· Prijsje voor de winnaar
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Kroegsport
17.00 uur Prijsuitreiking
17.15 uur 3 gangen keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? We bekijken graag of dit mogelijk is. Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie