Kroegsport Arnhem


Daag uw collega's uit voor een spannend bedrijfsuitje in Arnhem. In een gezellig café ontdekt u de leukste activiteiten die je in een kroeg kunt doen:

  • Ontvangst met drankje
  • Kroegsport: toernooi met 4 activiteiten
  • Prijsuitreiking
  • Drankjes tijdens kroegsport zijn inclusief 
  • 3 gangen keuzediner

Leuke start van uw bedrijfsuitje in Arnhem

In een gezellig café in hartje Arnhem ontmoet u elkaar. De spelleider ontvangt u hartelijk en biedt u een drankje aan. Hierna begint u met de kroegsport, die uit 4 activiteiten bestaat. Bent u goed in darten? Kunt u biertappen als de beste? Probeer bij elke activiteit - onder het genot van een drankje - zoveel mogelijk punten te verdienen! Bij grotere groepen stellen we het programma in overleg met u samen. Drankjes tijdens de kroegsport zijn inbegrepen.

Welke kroegsport onderdelen gaat u doen?

  • Een paar rondjes mexen is altijd gezellig en spannend tegelijk.
  • Tijdens het biertaptoernooi krijgt u de kans het mooiste pilsje op de bar te zetten
  • Troef uw collega's uit de losse pols af in precisie tijdens het darttoernooi!
  • Ga de strijd aan met uw collega's tijdens de Pubquiz!

Wie wint de hoofdprijs?

Drankjes zijn bij de kroegsport inbegrepen. Als alle spellen zijn gedaan, wordt de winnaar bekend gemaakt. Deze wordt met diep respect (en een klein prijsje) overladen. Onder luid applaus wordt het evenement afgesloten en gaat u dineren.

3 gangen keuzemenu als afsluiting van uw personeelsuitje in Arnhem

U schuift aan in een van de leukste restaurants van Arnhem. Hier sluit u dit uitje samen af met een driegangendiner. Iedereen heeft bij elke gang een gevarieerde keuze. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken in Arnhem samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn!

Reviews Kroegsport Arnhem:

Mevrouw Bakker:"Alle elementen van de kroegsport kwamen aan bod en waren leuk om te doen. We hebben vreselijk gelachen met dit bedrijfsuitje, begeleiding was goed en enthousiast. Ook het eten was erg lekker. Het arrangement was erg goed geregeld, jullie zijn goed bereikbaar en tot op het laatste moment waren jullie bereid dingen voor ons aan te passen. Zeer tevreden."
VHM ABC: "
De pubgames van afgelopen vrijdag waren zeer geslaagd! Beetje onwennig in het begin omdat het een heel klein kroegje was (geen idee wat ik dan eigenlijk verwacht had), maar de barmannen waren heel gezellig en de stemming zat er al snel in. Vreselijk gelachen ook. Daarna door naar het diner. Dat ging voor mij wat gejaagd qua opdienen, alle gangen snel achter elkaar. Eten zelf was overigens prima, smaakte goed. Al met al een geslaagd teamevent!"
Johan 
(bedrijf uit Eefde): "Het arrangement was goed geregeld. De activiteiten & het eten waren beiden een erg leuke combinatie. De kroegsporten waren ideaal om met de collega's eens op een andere manier contact te Hebben, dan alleen zakelijk en vakinhoudelijk." 

Dit actieve personeelsuitje in Arnhem zal bij uw collega's in de smaak vallen!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 65 € 70,85
61 - 100 € 62 € 67,58
Inclusief
· Kroegsport met deze 4 onderdelen:
- mexen
- biertaptoernooi
- darttoernooi
- pubquiz
· Drankjes tijdens de kroegsport
· Spelbegeleiding
· Prijsje voor de winnaar
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Kroegsport
17.00 uur Prijsuitreiking
17.15 uur 3 gangen keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? We bekijken graag of dit mogelijk is. Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie