How to lose a Million Kampen

Ervaar de mooiste plekjes van Kampen en voer knotsgekke opdrachten uit! Wie het eerst een miljoen euro verspeelt, wint een prijs. Zeer aan te raden teamuitje!

Gastvrije lancering van uw bedrijfsuitje

U en uw collega's ontmoeten elkaar in een leuk etablissement in de binnenstad. Na een plezierig welkom wordt u getrakteerd op een lekker drankje. De spelinstructeur helpt bij het samenstellen van de teams. Als de speciaal voor deze City Outdoor Game geprepareerde hightech mobieltjes worden ingeschakeld, begint het personeelsuitje pas echt!

Wees creatief en raak IN NO TIME van uw bonus af

  • U vertrekt met uw team de stad in met een bonus van € 1.000.000,- op zak. Bij het bezoeken van de markantste locaties van deze oude stad, ontvangt u opdrachten en vragen op uw scherm.
  • Het team dat het meest inventief is, lijdt zware verliezen. Een team dat niet de vorm van de dag heeft, gaat het financieel voor de wind.
  • Extra spannend element is het op slinkse wijze rijker maken van een concurrerend team. U laat ergens geld achter dat verdwijnt in de zakken van wie daar voorbijgaat óf door een directe confrontatie aan te gaan.
  • Houd de scores van alle andere teams in de gaten op de smartphone.
  • Afsluitend: een gezamenlijk drankje en een cadeautje voor het armste team!

Aangenaam dineren omdat u het verdiend heeft!

Na de financiële wirwar en koersschommelingen van het altijd leuke stadsspel, zoekt u een beregoed restaurant op. Er wordt een heerlijk driegangen-diner geserveerd. De spijskaart biedt een ruime keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening

Na het diner mag u terugkijken op een geslaagd personeelsuitje waarbij u en uw collega's elkaar eens in een andere situatie hebben ontmoet.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 75 € 86,25
25 - 39 € 71 € 81,65
40 - 100 € 69 € 79,35
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Extra:
Het is mogelijk in plaats van een driegangendiner te kiezen voor een BBQ aan boord van een prachtig schip in de haven van Kampen. De meerprijs voor deze floating barbecue is maximaal € 15,- per persoon. We houden speciaal rekening met vegetariërs!

Reserveren Meer informatie