How to lose a Million Gorinchem

Begin met een vermogen en raak bliksemsnel ridder te voet! Beleef dit knotsgekke bedrijfsuitje in het authentieke stadscentrum van Gorinchem!

Sluit aan bij uw personeelsuitje in een gezellig eettentje

U en uw collega's ontmoeten elkaar in een gezellig restaurant in de binnenstad. U wordt hartelijk onthaald met een drankje naar keuze. Onze spelinstructeur neemt het woord en legt bondig de bedoeling van dit zinderende stadsspel uit. 

Verrassende opdrachten op mooie plekjes in de stad!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Feestelijk dineren aan een uitbundig gevulde dis

Als de opwindende buitenactiviteit is afgelopen en alle geldperikelen zijn voorbij, is het tijd om lekker te gaan eten. Er staat een driegangen-maaltijd op de planning. Het biedt een uitgebreide keuze per gang. Er zijn lekkernijen met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Aan het eind kijkt u terug op een lekker actief groepsuitje, waarbij u en uw collega's elkaar van een hele nieuwe kant hebben leren kennen.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie