Het Grote Collegaspel Zwolle

Een gezellig bedrijfsuitje in Zwolle. In dit leuke spel vragen collega's elkaar het hemd van het lijf. Net zo geinig als Ranking the Stars!

Warm onthaal van uw personeelsuitje

De innemende Overijsselse gezelligheid valt meteen na aankomst op. In een aangename omgeving smult van de bittergarnituur. Met een smakelijk drankje in de hand, zult u hiervan genieten! Zorgt u ervoor dat u snel nog wat smeuïge informatie over uw collega's te weten komt, die u straks kunt gebruiken in het gezelschapsspel!

Laat u verrassen en aan het lachen maken!

 • Het eerste onderdeel is meteen al behoorlijk pittig! U wordt vragen gesteld als 'Wie van je collega's is het meest resultaat gericht? En waarom?' of 'Wie heeft de meeste stempels in zijn paspoort?' en naar aanleiding daarvan maakt u een hiërarchie van elkaar. Maakt u de beste inschatting??
 • Het tweede onderdeel krijgt u persoonlijk vragen over uw voorliefdes op allerlei terrein. Bijvoorbeeld 'Weke collega is vegetariër?' tegelijkertijd schat u in wat de andere deelnemers hebben geantwoord op opgaven als 'Waar word je enthousiast van/krijg je energie van?' of 'Je bent gevraagd voor Speaker's Corner waar zou jouw lezing over gaan?'...
 • Het derde onderdeel is een speeddate-sessie waarbij u tegenover verscheidene collega's komt te zitten. Ziet u uw kans schoon het naadje van de kous te vinden en weet u dit te verzilveren tijdens de flitsende finaleronde na afloop?
 • De wijze van presenteren van onze gezellige spelleider waarborgt een ontspannen, collegiale sfeer.
 • Voor de winnaar, degene die het meeste van zijn collega's weet, ligt er een aardigheidje klaar!

Driegangen keuzemenu als hoogtepunt

Als het spel ten einde is, gaat u met zijn allen lekker nagenieten van een kostelijke maaltijd bestaand uit drie gangen. Elke gang is er een uitgebreide variëteit aan smakelijkheden. Zijn er collega's die niet alles mogen eten, houden wij hier uiteraard rekening mee.

Laat uw team van medewerkers dit zeer aan te raden afdelingsuitje ervaren! Wellicht ziet u er ook een kans in om uw team dichter bij elkaar te brengen. Bedenk in dat geval dat u welkom ent uw eigen vragen bij ons in te leveren, zodat wij ze in de quiz kunnen inpassen.

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 20 € 79 € 90,85
21 - 39 € 69 € 79,35
40 - 60 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met hapje en drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes