Het Grote Collegaspel Valkenburg

Beleef dit gedenkwaardig personeelsuitje in Valkenburg! Deze grappige spelquiz leent zich om met collega's te spelen. Net zo leuk als Ranking the Stars!

Vriendelijk welkom in het bruisende centrum van Valkenburg

Uw teamuitje vangt aan in een nauwkeurig uitgekozen stadsrestaurant. In een gemoedelijke sfeer geniet u collectief van iets te drinken. Dit is de laatste mogelijkheid om nog wat feiten over uw naaste medewerkers in uw op te slaan, wat u van pas kan komen in het gezelschapsspel.

Ranking the Stars in een fijne ambiance

  • Bij het eerste onderdeel wordt het al meteen leuk! De deelnemers krijgen vragen als 'Wie van je collega's komt het vaakst te laat? En waarom?' of 'Wie is er vroeger het vaakst uitgestuurd?' en mogen een hiërarchie opstellen van hun collega's. Wat weet u over het persoonlijke leven van de teamleider?
  • Antwoorden raden is het tweede onderdeel. Iedereen krijgt persoonlijke vragen als 'Waar heb je een enorme hekel aan?' of 'Hoeveel paar schoenen heb je in je bezit?' en probeer erachter te komen wat uw collega hierop heeft geantwoord. Daarnaast gaat u de groep rangschikken naar aanleiding van opgaven als 'Wie is voor Ajax en wie voor Feyenoord?'…
  • U gaat als derde onderdeel speeddaten! U probeert van de andere kandidaten het naadje van de kous te weten te komen tijdens een razendsnel tweegesprek. Bij de vragen die volgen, hebt u de juiste antwoorden klaar!
  • De gezellige presentator maakt er elke keer weer een feestje van. Het spel verloopt in een positieve, stimulerende ambiance.
  • Met een leuk aardigheidje voor de winnaar sluiten we het spel af.

Aanschuiven in een heerlijk restaurant

Vrolijk napratend over dit afdelingsuitje gaat u naar een van de beste eetgelegenheden van Valkenburg. Er staat een driegangenmaaltijd op het programma dat een uitgebreide keuzevrijheid biedt. Voor elk van de drie gangen is er volop keuze uit lekkere gerechten. Vis, vlees of vegetarisch, het maakt niet. Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Verras uw collega's met een zinderend, bijzonder en onvergetelijk groepsuitje! Ook is dit spel zeer aan te raden als teambuilding-event. U mag daarbij natuurlijk altijd eigen vragen aan de quiz toevoegen.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 83 € 95,45
40 - 60 € 79 € 90,85
61 - 80 € 75 € 86,25
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie