Het Grote Collegaspel Sneek

Een gezelschapsquiz samen met uw collega's. Kom naar Sneek voor uw personeelsuitje en spui uw kennis. Gebaseerd op Ranking the Stars!

In de binnenstad van Sneek wordt u gastvrij onthaald

Een plezierig begin van uw bedrijfsuitje is verzekerd in dit plaatselijke restaurant. Samen met uw collega's wordt u verwend met een aangenaam glaasje wijn of ander drankje naar wens. Dit is de laatste kans om nog wat feiten over uw collega's in uw op te slaan, wat u van pas kan komen in het spel.

Verbluf uw collega's af met wat u over hen weet

  • Met het eerste onderdeel zit u meteen in het spel! De presentator stelt vragen als 'Wie van je collega's kan zich het beste inleven? En waarom?' of 'Wie kijkt het meeste televisie?' en u dient vervolgens een 'ranking' te maken van de andere deelnemers. Hoe schat u uw team in?
  • Antwoorden raden is het tweede onderdeel. Iedereen krijgt persoonlijke vragen als 'Je bent gevraagd om voor een groep van schoolkinderen een presentatie te houden, waar zou de jouwe over gaan?' of 'Wat was je grootste blunder?' en probeer te bedenken wat de ander hierop heeft geantwoord. Tevens gaat u de groep indelen naar aanleiding van vragen als 'Wie is er linkshandig en wie rechtshandig?'…
  • Speeddaten doet u in het derde onderdeel. Speeddaten? Jawel, u gaat in korte tijd zoveel mogelijk informatie proberen los te krijgen van de aan u gekoppelde collega's. De vragen die de spelleider hierna stelt, kunt u veel punten verdienen!
  • De sfeer onderling blijft te allen tijde collegiaal. Daar zorgt onze gezellige presentator voor!
  • De winnaar van het spel krijgt na afloop een aardigheidje uitgereikt.

Afsluitend driegangendiner als klap op de vuurpijl

U zet uw teamuitje voort in een van de beste restaurants van deze sfeervolle stad. Er staat een driegangendiner op het programma. Elke gang biedt een grote variëteit aan gerechten: vis, vlees, vegetarisch? U kunt het allemaal bestellen! Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Sneek, met zijn rijke traditie van gezelligheid en lekker eten, is ideaal voor ieder afdelingsuitje! Maar ook als teambuildinguitje is dit spel zeer doeltreffend. En wilt u daarbij uw eigen vragen indienen, dan is dat geen enkele bezwaar.

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 83 € 95,45
40 - 60 € 79 € 90,85
61 - 80 € 75 € 86,25
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie