Het Grote Collegaspel Rotterdam

Een gezellig personeelsuitje in Rotterdam. De ultieme quiz om met collega's te spelen. Leer de anderen beter kennen. Lijkt op Ranking the Stars!

In het centrum van Rotterdam wordt u hartelijk ontvangen

Wij kozen voor de fijne omgeving van een populair Grand Café als start van uw bedrijfsuitje. U en uw collega's worden getrakteerd op een glaasje naar eigen wens. Met elkaar praten heeft in deze fase een delicate functie. Zorg dat u nog iets van uw collega te weten komt, dat verder niemand weet!

Beleef dit onvergetelijke spel met collega's

  • Het eerste onderdeel bezorgt u al direct lachstuipen. De presentator geeft vragen op als 'Wie van je collega's zie je het liefst als je minister-president? En waarom?' of 'Wie heeft de grootste muziekcollectie?' en de deelnemers dienen daar een hiërarchie van op te stellen. Welke collega schat u het hoogst in?
  • Het tweede onderdeel krijgt u persoonlijk vragen over uw voorkeuren op verschillende terrein. Zoals 'Wie is er linkshandig en wie rechtshandig?' tegelijkertijd schat u in wat de anderen hebben ingevuld op vragen als 'Welke sport beoefen je?' of 'Waar heb je het meest spijt van?'...
  • U gaat als derde onderdeel speeddaten! U probeert van de andere kandidaten het naadje van de kous te weten te komen tijdens een razendsnel tweegesprek. Bij de vragen die volgen, hebt u de juiste antwoorden klaar!
  • De gezellige quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. Het spel verloopt in een positieve, stimulerende ambiance.
  • De winnaar van het spel wordt gelauwerd met een aantrekkelijk aardigheidje.

Een heerlijk diner als culinaire apotheose

Uw groepsuitje zet zich na alle grappige onthullingen voort in een door ons uitgekozen toprestaurant. Het levert een uitgebreide keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen hebben, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Een afdelingsuitje in Rotterdam is een uitstekende keuze voor uw organisatie! En mocht u zelf vragen willen toevoegen aan de quiz, dan hoeft u alleen de quizmaster lief aan te kijken.

Review

School uit Rotterdam, anoniem: "Ranking the colleagues was ontzettend leuk. We zaten op een heerlijk zonnig terras en hebben erg gelachen met elkaar."

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie