Het Grote Collegaspel Lokeren

Ontdek dit onvergetelijk teamuitstap in Lokeren ! Deze grappige spelquiz leent zich om met collega's te spelen. Net zo leuk als Ranking the Stars!

Warm onthaal van u en uw collega's

U wordt ontvangen door onze quizmaster die u uitleg geeft over de quiz.

Wat mag u verwachten van Het Grote Collegaspel?

  • Met het eerste onderdeel raakt u er meteen in! De spelleider stelt kwesties aan de orde als 'Wie van je collega's is de grootste dierenvriend? En waarom?' of 'Wiens geboorteplaats is het verst weg?' en u dient vervolgens een 'ranking' te maken van de aanwezigen. Hoe schat u uw naaste medewerkers in?
  • Antwoorden thuisbrengen is het tweede onderdeel. Iedereen krijgt persoonlijke vragen als 'Hoeveel verschillende landen buiten Europa heb je bezocht?' of 'Je bent gevraagd voor Speaker's Corner. Waar zou jouw lezing over gaan?' en probeer te bedenken wat uw collega hierop heeft geantwoord. Daarnaast gaat u de groep rangschikken op basis van opgaven als 'Wie kiest er voor Italiaans eten en wie voor Chinees?'…
  • Het derde onderdeel wordt door veel mensen als het spannendste ervaren: speeddaten! In korte tijd moet u van uw opponent zoveel mogelijk te weten zien te komen. In de opwindende vragenronde erna, komt u erachter of u in die opzet geslaagd bent.
  • De fijne, collegiale sfeer wordt versterkt door onze gezellige presentator die er elke keer weer een feestje van weet te maken!
  • De winnaar mag zich verheugen op een klein prijsje.

Kom met uw collega's naar Lokeren voor een geslaagde groepsuitstap! En vergeet niet dat u zelf ook vragen kunt toevoegen aan de quiz. Wellicht een idee als teambuilding-event?

Locatie

Deze groepsuitstap wordt georganiseerd op uw eigen locatie. Als u wilt dat wij de locatie in Lokeren regelen is dat ook mogelijk, maar in dat geval komt er zaalhuur bij. Informeer naar de mogelijkheden.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 49 € 59,29
40 - 60 € 45 € 54,45
61 - 80 € 41 € 49,61
Inclusief
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar

Reserveren Meer informatie