Het Grote Collegaspel Leiden

Een gezellig bedrijfsuitje in Leiden. In dit fijne spel elkaar het hemd van het lijf vragen. Net zo leuk als Ranking the Stars!

Hartelijke begroeting in het hart van Leiden

Als gastvrije locatie voor uw teamuitje doet een populair Grand Café dienst. U krijgt een drankje naar keuze. Zie uw kans schoon om nog even met wat collega's te babbelen, win informatie in die u later bij de game kunt gebruiken!

Net zo verrassend als Het Grote Collegaspel!

  • Het spel begint al meteen hilarisch! Het eerste onderdeel komt met kwesties als 'Wie van je collega's is de grootste dierenvriend? En waarom?' of 'Wie heeft het meeste paar schoenen?' waarop de deelnemers een rangorde moeten opgeven. Hoe goed kent u bijvoorbeeld de boekhouder?
  • Antwoorden raden is het tweede onderdeel. Iedereen krijgt persoonlijke vragen als 'Waar geef je graag je geld aan uit?' of 'Waar heb je het meest spijt van?' en probeer te bedenken wat de ander hierop heeft ingevuld. Tevens gaat u het gezelschap rangschikken op basis van opgaven als 'Wie is voor Ajax en wie voor Feyenoord?'…
  • Het derde onderdeel is de speeddate-ronde! Probeer in korte tijd een ton aan informatie te verzamelen, zodat u het er bij de vragenronde nadien goed vanaf brengt!
  • De gezellige quizmaster zorgt ervoor dat de sfeer positief en feestelijk blijft.
  • Voor de winnaar, degene die het meeste van zijn collega's weet, ligt er een prijsje klaar!

Volop kiezen uit smakelijke lekkernijen

Uw afdelingsuitje zet zich voort in een door ons uitgekozen toprestaurant. De menukaart biedt een riante keuze aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Met de sensatie dat u elkaar op net wat andere manier heeft leren kennen, wenst u elkaar een behouden thuisreis. U heeft gesmuld van een actief én verrukkelijk groepsuitje. Wilt u overigens zelf vragen aanleveren? Dat is geen enkel probleem.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie