Het Grote Collegaspel Leeuwarden

Ook liefhebber van Ranking the Stars? Ervaar dit leuke bedrijfsuitje in Leeuwarden. Wie van uw collega's laat het achterste van de tong zien?

Wees welkom in de het bruisende centrum van Friesland

U begroet elkaar in een Grand Café voor een superleuk teamuitje. U krijgt een drankje aangeboden. Wie het meeste weet over zijn collega's, staat sterk in het spel. Converseer er dus gerust nog even op los ;-)

Het Grote Collegaspel spelen met uw collega's

  • Het eerste onderdeel bezorgt u al direct lachstuipen. De quizmaster stelt kwesties aan de orde als 'Wie van je collega's zie je het liefst als je minister-president? En waarom?' of 'Wie heeft de meeste landen bezocht?' en de collega's onderling dienen daar een hiërarchie van te maken. Welke collega schat u het hoogst in?
  • Meer persoonlijk wordt het in het tweede onderdeel. U schat uw collega's in naar aanleiding van vragen als 'Waar zou je echt goed in willen worden?' of 'Hoeveel paar schoenen heb je in je bezit?' en krijgt onderscheidingsvragen als 'Wie kiest er voor Italiaans eten en wie voor Chinees?'
  • Speeddaten doet u in het derde onderdeel. Speeddaten? Dat klopt, u gaat in enkele momenten zoveel mogelijk informatie proberen los te krijgen van de aan u gekoppelde collega's. De vragen die de quizmaster hierna stelt, kunnen u uw score flink verhogen!
  • De fijne, collegiale sfeer wordt versterkt door onze gezellige quizmaster die er elke keer weer een feestje van weet te maken!
  • Degene die het best heeft gescoord, neemt een aantrekkelijk presentje mee naar huis.

Lekker eten als besluit van uw afdelingsuitje

De onthullingen die het uitdagende spel hebben opgeleverd, hebben een plaatsje gekregen. U mag aanschuiven voor een driegangendiner met een uitgebreide diversiteit per gang. Voor collega's die zeker voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Leeuwarden is als sfeervolle bestemming voor uw groepsuitje zeer aan te raden! Omdat deze activiteit zeer geschikt is voor teambuilding-dagen, bieden wij u de mogelijkheid eigen vragen in te dienen, die wellicht nog beter bij de organisatie passen.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie