Het Grote Collegaspel Kampen

Beleef een gezellig teamuitje in Dordrecht. In een collegiale sfeer elkaar (beter) leren kennen. Net zo boeiend als Ranking the Stars!

Hartelijk onthaal in een lokaal eettentje

De aangename start van uw bedrijfsuitje is feestelijk in een goed bezocht etablissement. Alle deelnemers worden in de watten gelegd met een aangenaam glaasje wijn of ander drankje van uw keuze. Met elkaar spreken heeft in deze fase een delicate nevenfunctie. Zorg dat u nog iets van uw collega te weten komt, dat verder niemand weet!

Leer uw collega's (beter) kennen door ze te 'ranken'

  • Bij het eerste onderdeel wordt het al direct leuk! De collega's krijgen kwesties op als 'Wie van je collega's kan zich het beste inleven? En waarom?' of 'Wie heeft de meeste landen bezocht?' en mogen een ranglijst opstellen van alle anderen. Wat weet u over het persoonlijke leven van de teamleider?
  • Individuele vragen zijn het tweede onderdeel. U krijgt opgaven als 'Welke collega houdt van kaas en welke van hagelslag?' en ondertussen maakt u een prognose van de antwoorden die collega's hebben gegeven op onder andere 'Wat is je grootste hobby?' of 'Hoeveel verschillende landen buiten Europa heb je bezocht?'
  • Als derde onderdeel hebben wij het speeddaten aangepast op dit superleuke spel. U komt tegenover verschillende collega's te zitten en dient in korte tijd zoveel mogelijk informatie te verzamelen. De enerverende vragenronde naderhand bepaalt of u goed geluisterd hebt ;-)
  • Onze gezellige quizmaster bezit het talent om de sfeer lichtvoetig en ontspannen te houden.
  • De winnaar van het spel wordt gelauwerd met een klein aardigheidje.

In een van de beste restaurants uw afdelingsuitje uitluiden

Bij dit afdelingsuitje is ook veel te beleven op het gebied van lekker eten en drinken. U schuift aan in een toprestaurant. De menukaart biedt een uitgebreide keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben vanzelfsprekend de aandacht van de chef-kok.

Beleef samen met uw collega's dit zinderende, originele en onvergetelijke groepsuitje! Hebt uw dit uitje als teambuildingsuitje op het oog? Bedenk dan dat u zelf u vragen mag indienen, zodat u het spel geheel op uw organisatie kunt toespitsen.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie