Het Grote Collegaspel Hoorn

U gaat uit uw dak tijdens deze superleuke quiz. Vier uw bedrijfsuitje in Hoorn en verras uw collega's met een staaltje teambuilding!

Plezierig ontvangst in een fijne eetgelegenheid

Uw teamuitje heeft zijn aanvang in een met liefde uitverkoren stadsrestaurant. Er wordt een glaasje geserveerd. Snel nog wat informatie vergaren over uw collega's? Leg uw oor te luisteren bij deze en gene om straks sterk te staan bij het gezelschapsspel!

Beleef dit onvergetelijke spel met collega's

  • De game begint al meteen hilarisch! Het eerste onderdeel komt met vragen als 'Wie van je collega's komt het vaakst te laat? En waarom?' of 'Wie heeft het meeste paar schoenen?' waarop de deelnemers een volgorde moeten opstellen. Hoe goed kent u de administrateur?
  • Vervolgens het tweede onderdeel: u krijgt individuele vragen als 'Wie kiest er voor Italiaans eten en wie voor Chinees?' en daarnaast gist u naar wat de anderen hebben opgegeven op vragen als 'Welke sport beoefen je?' of 'Hoeveel paar schoenen heb je in je bezit?'
  • Als derde onderdeel hebben wij het speeddaten aangepast op dit superleuke spel. U komt tegenover verschillende collega's te zitten en dient in korte tijd zoveel mogelijk informatie te verzamelen. De enerverende vragenronde naderhand bepaalt of u goed geluisterd hebt ;-)
  • De gezellige spelleider maakt er elke keer weer een feestje van. Het spel verloopt in een positieve, stimulerende ambiance.
  • Degene met de hoogste score mag zich verheugen op een leuk prijsje!

Verrukkelijk eten tot slot van uw groepsuitje

Als het spel gespeeld is, gaat u met alle deelnemers lekker smullen van een driegangendiner. Elke gang is er een uitgebreide keuze uit smakelijkheden. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok vanzelfsprekend rekening.

Nodig uw collega's uit voor een aantrekkelijk afdelingsuitje dat ook zeer geschikt is als teambuilding-event. Het aandragen van alternatieve vragen of onderdelen is altijd mogelijk!

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie