Het Grote Collegaspel Haarlem

U gaat uit uw bol bij deze amusante quiz. Vier uw personeelsuitje in Haarlem en verras uw collega's met een staaltje teambuilding!

Hartelijk welkom van uw teamuitje in een lokale horecazaak

Op de afgesproken plaats in de veelgeprezen binnenstad van Haarlem wordt u vriendelijk ontvangen. Er wordt een drankje geserveerd. Snel nog wat informatie vergaren over uw collega's? Leg uw oor te luisteren bij deze en gene om straks sterk te staan bij het gezelschapsspel!

Enige verschil is de afwezigheid van Paul de Leeuw

  • U krijgt kwesties op als: 'Wie van je collega's zie je het liefst als je minister-president? En waarom?' of 'Wie heeft de grootste muziekcollectie?' tijdens het eerste onderdeel. Een rangschikking van hoe de anderen antwoorden, is nog geen sinecure!
  • Antwoorden raden is het tweede onderdeel. Iedereen krijgt persoonlijke vragen als 'Je bent gevraagd om voor een groep van schoolkinderen een presentatie te houden, waar zou de jouwe over gaan?' of 'Hoeveel paar schoenen heb je in je bezit?' en probeer te bedenken wat de ander hierop heeft geantwoord. Daarnaast gaat u het gezelschap indelen naar aanleiding van kwesties als 'Wie spreekt er meer dan twee talen?'…
  • Het meest flitsende is het derde onderdeel van dit superleuke spel! U gaat speeddaten met diverse personen. Tracht in kort tijdsbestek zoveel mogelijk uit te vissen over uw opponent. In de vragen die de presentator vervolgens op u afvuurt, kunt u uw in korte tijd opgedane kennis spuien!
  • Het spel wordt in een ontspannen, positieve sfeer gespeeld. Daar zorgt onze gezellige presentator wel voor!
  • De winnaar van het spel krijgt natuurlijk een aantrekkelijk prijsje overhandigd!

Lekker uit eten als afsluiter van uw groepsuitje

Culinair staat dit groepsuitje ook zijn mannetje! Het stadscentrum herbergt vele leuke eettentjes. U schuift aan in een van die gezellige restaurantjes. Voor elk van de drie gangen is er volop keuze uit lekkere gerechten. Vis, vlees of vegetarisch, het maakt niet. Mochten er collega's zijn die niet alles mogen eten, geven wij hier vanzelfsprekend gehoor aan.

Voor een geslaagd afdelingsuitje komt met uw collega's naar Haarlem! Wist u trouwens dat het mogelijk is uw eigen vragen aan de quiz toe te voegen? Een leuk idee misschien als u hem meer op uw organisatie wilt toespitsen.

Review

Gemeente Haarlemmerliede: "We vonden het arrangement inhoudelijk goed. contact met Stadsarrangement was ook goed."

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie