Het Grote Collegaspel Groningen

Oergezellig teamuitje in Groningen. Kromliggen om antwoorden van uw collega's. Met alle bekende elementen van Ranking the Stars!

Ontmoet elkaar in een restaurant voor een leuk personeelsuitje

De innemende Groninger gastvrijheid valt meteen na binnenkomst op. Er wordt een drankje genuttigd. Een goed idee is altijd om voor het spel begint nog snel wat persoonlijke info te ontfutselen van uw collega's ;-)

Per ronde wordt u verrast en vermaakt!

  • Met het eerste onderdeel zit u meteen in het spel! De spelleider stelt vragen als 'Wie van je collega's heeft de meeste verkering gehad? En waarom?' of 'Wie heeft de meeste auto's versleten?' en u wordt gevraagd daarna een 'ranking' op te stellen van de anderen. Hoe schat u uw naaste medewerkers in?
  • Het tweede onderdeel krijgt u individueel vragen over uw voorkeuren op allerlei terrein. Zoals 'Wie kiest er voor Italiaans eten en wie voor Chinees?' tegelijkertijd schat u in wat uw collega's hebben ingevuld op vragen als 'Je bent gevraagd om voor een groep van schoolkinderen een presentatie te houden, waar zou de jouwe over gaan?' of 'Je bent gevraagd voor Speaker's Corner waar zou jouw lezing over gaan?'...
  • Het meest spectaculair is het derde onderdeel van dit superleuke spel! U gaat speeddaten met diverse personen. Tracht in kort tijdsbestek zoveel mogelijk uit te vissen over de persoon tegenover u. In de vragen die de quizmaster vervolgens op u afvuurt, kunt u uw in korte tijd opgedane kennis spuien!
  • De presentatie van onze gezellige presentator draagt bij aan de leuke, collegiale sfeer!
  • De winnaar van het spel krijgt natuurlijk een leuk prijsje overhandigd!

Een culinair feestje als summum van uw groepsuitje

Er wordt een kostelijk diner van drie gangen voor u bereid, zodat u ruim de gelegenheid heeft om na te praten. De keuze per gang is zeer divers. Deelnemers die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen natuurlijk rekenen op onze flexibiliteit.

Groningen heeft alles in zich voor een onvergetelijk afdelingsuitje. Ook als teambuildingstool is dit spel uitermate doeltreffend. Het is zelfs mogelijk uw eigen vragen in te brengen!

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie