Het Grote Collegaspel Enkhuizen

Origineel personeelsuitje in Enkhuizen. Leer uw collega's (beter) kennen tijdens deze oergezellige quiz, net zo leuk als Ranking the Stars...

Hartelijk ontmoetingspunt in hartje stad

Wij kozen voor de fijne omgeving van een lokaal Grand Café als start van uw bedrijfsuitje. Uw gezelschap wordt in de watten gelegd met een verrukkelijk aperitief. Gezellig met elkaar babbelend, probeert iedereen nog snel even naar informatie over collega's te vissen, teneinde dit te kunnen inzetten bij het spel.

Met het hele personeel Het Grote Collegaspel spelen

  • Het eerste onderdeel bezorgt u al direct lachstuipen. De presentator stelt kwesties aan de orde als 'Wie van je collega's is het meest resultaat gericht? En waarom?' of 'Wie heeft er het langste thuis gewoond?' en de collega's onderling dienen daar een volgorde van te maken. Welke collega schat u het hoogst in?
  • Daarna het tweede onderdeel: u krijgt individuele vragen als 'Wie is er linkshandig en wie rechtshandig?' en daarnaast raadt u naar wat uw collega's hebben ingevuld op vragen als 'Waar heb je een enorme hekel aan?' of 'Hoeveel paar schoenen heb je in je bezit?'
  • Het derde onderdeel is een speeddate-sessie waarbij u tegenover verscheidene collega's komt te zitten. Ziet u uw kans schoon het naadje van de kous te vinden en weet u dit te verzilveren tijdens de flitsende finaleronde a afloop?
  • De gezellige quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. Het spel verloopt in een positieve, stimulerende ambiance.
  • Een aantrekkelijk presentje is er voor de winnaar van het spel!

Met elkaar uit eten uw teamuitje in Enkhuizen voltooien

Er wordt een delicieus etensmaal van drie gangen voor u bereid, zodat u uitgebreid de mogelijkheid heeft om alle onthullingen een plaatsje te geven. De keuze per gang is zeer divers. Deelnemers die niet alles mogen of kunnen hebben, kunnen logischerwijs rekenen op onze soepelheid.

In een sfeervolle stad als Enkhuizen liggen veel kansen voor een geslaagd afdelingsuitje! En vergeet niet dat u altijd zelf vragen kunt indienen als het spel op uw eigen organisatie wilt afstemmen.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie