Het Grote Collegaspel Den Haag

Bijzonder bedrijfsuitje in Den Haag. Beleef Het Grote Collegaspel met uw collega's onder de aanstekelijke leiding van onze spelleider!

In hartje Den Haag wordt u gastvrij onthaald

Een fijn begin van uw groepsuitje is het zeker in dit populaire etablissement. Er wordt iets te drinken genuttigd. Het is handig om nog even snel met wat collega's te babbelen, om informatie in te winnen die u bij de game kunt gebruiken.

Teambuilding van de eenentwintigste eeuw!

  • Meteen bij het eerste onderdeel wordt uw inschattingsvermogen op de proef gesteld. U krijgt opgaven als 'Met welke collega jou je het liefst bij de koning en koningin op bezoek gaan? En waarom?' of 'Wie is het sportiefst?' en maakt dan een ranglijst van de gegeven antwoorden.
  • Het tweede onderdeel krijgt u persoonlijk vragen over uw voorkeuren op verschillende gebied. Zoals 'Weke collega is vegetariër?' Tegelijk schat u in wat uw collega's hebben ingevuld op vragen als 'Met welke bekende persoon zou je graag een keer willen praten? Waarover?' of 'Hoeveel paar schoenen heb je in je bezit?'...
  • Het meest spectaculair is het derde onderdeel van dit superleuke spel! U gaat speeddaten met diverse personen. Probeer in korte tijd zoveel mogelijk uit te vissen over uw opponent. In de vragen die de quizmaster vervolgens op u afvuurt, kunt u uw in korte tijd opgedane kennis spuien!
  • De gezellige quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. Het spel verloopt in een positieve, stimulerende ambiance.
  • De winnaar van het spel krijgt na afloop een aardigheidje overhandigd.

Als afsluiter van uw afdelingsuitje gaat u lekker uit eten

Culinair staat dit afdelingsuitje ook zijn mannetje! Het stadscentrum herbergt vele leuke eettentjes. U schuift aan in een van die gezellige restaurantjes. Per gang kunt vis, vlees of vegetarisch als hoofdingrediënt kiezen. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Review Het grote collegaspel Den Haag

BS de Klimop: "De teamactiviteiten waren niet allemaal helemaal geschikt voor ons team. Het ranken was erg leuk, veel leuke nieuwtjes over onze collega’s aan het licht gekomen. De vragenlijsten vooraf waren een leuke opening tot gesprek. We hebben een fantastische avond gehad met elkaar. Contact met jullie was prima en adequaat. Vragen werden snel beantwoord en er werd goed ingesprongen op onze wensen. Uitermate tevreden over de organisatie. Wij gaan beslist nog eens boeken bij stadsarrangement."

Een origineel teamuitje organiseert u in Den Haag. En als u zelf vragen wilt meenemen, is dat voor de quizmaster geen enkel probleem.

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 20 € 79 € 90,85
21 - 39 € 69 € 79,35
40 - 60 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie