Het Grote Collegaspel Brussel

Ontdek dit onvergetelijk teamuitstap in Brussel! Deze grappige spelquiz leent zich om met collega's te spelen. Net zo leuk als Ranking the Stars!

Warm onthaal van u en uw collega's

U kunt rekenen op een prettige entree voor uw bedrijfsuitstap in dit goed bezochte etablissement. Met een drankje worden u en uw collega's door en door verwend. Dit is het moment om nog wat meer informatie over uw collega's te scoren, zodat uw straks sterker staat in het spel!

Wat mag u verwachten van Het Grote Collegaspel?

 • Met het eerste onderdeel raakt u er meteen in! De spelleider stelt kwesties aan de orde als 'Wie van je collega's is de grootste dierenvriend? En waarom?' of 'Wiens geboorteplaats is het verst weg?' en u dient vervolgens een 'ranking' te maken van de aanwezigen. Hoe schat u uw naaste medewerkers in?
 • Antwoorden thuisbrengen is het tweede onderdeel. Iedereen krijgt persoonlijke vragen als 'Hoeveel verschillende landen buiten Europa heb je bezocht?' of 'Je bent gevraagd voor Speaker's Corner. Waar zou jouw lezing over gaan?' en probeer te bedenken wat uw collega hierop heeft geantwoord. Daarnaast gaat u de groep rangschikken op basis van opgaven als 'Wie kiest er voor Italiaans eten en wie voor Chinees?'…
 • Het derde onderdeel wordt door veel mensen als het spannendste ervaren: speeddaten! In korte tijd moet u van uw opponent zoveel mogelijk te weten zien te komen. In de opwindende vragenronde erna, komt u erachter of u in die opzet geslaagd bent.
 • De fijne, collegiale sfeer wordt versterkt door onze gezellige presentator die er elke keer weer een feestje van weet te maken!
 • De winnaar mag zich verheugen op een klein prijsje.

Als afsluiter van uw afdelingsuitje gaat u lekker uit eten

Bij dit afdelingsuitje is ook veel te beleven op het gebied van lekker eten en drinken. U schuift aan in een restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Smaken verschillen, dus de menukaart biedt een ruime keuze uit vlees-, vis- en vegetarische lekkernijen. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben vanzelfsprekend de aandacht van de chef-kok.

Kom met uw collega's naar Brussel voor een geslaagde groepsuitstap! En vergeet niet dat u zelf ook vragen kunt toevoegen aan de quiz. Wellicht een idee als teambuilding-event?

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 20 € 79 € 90,85
21 - 39 € 69 € 79,35
40 - 60 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Keuzediner

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes