Het Grote Collegaspel Amsterdam

Beleef een gezellig personeelsuitje in Amsterdam. Ranking the Stars is nooit zo leuk als samen met uw collega's! Kent u uw collega's wel?

Plezierig en lekker begin van het arrangement

U begroet elkaar in een restaurant voor een superleuk afdelingsuitje. Samen met uw collega's wordt u getrakteerd op een prettig glas wijn of andere consumptie naar keuze. Hoe meer u over uw collega's weet, hoe beter u straks speelt bij de game. Geef uw oren dus nog even goed de kost!

De quizmaster die Paul de Leeuw doet vergeten

  • Meteen bij het eerste onderdeel wordt uw inschattingsvermogen op de proef gesteld. U krijgt opgaven als 'Wie van je collega's drinkt het meeste alcohol? En waarom?' of 'Wie is er vroeger het vaakst uitgestuurd?' en maakt dan een volgorde van de mogelijke antwoorden.
  • Het tweede onderdeel: wat antwoorden de andere deelnemers op persoonlijke opgaven als 'Met welke bekende persoon zou je graag een keer willen praten? Waarover?' of 'Waar heb je het meest spijt van?' en deelt het gezelschap in op basis van schiftingsvragen als 'Wie spreekt er meer dan twee talen?'…
  • Speeddaten doet u in het derde onderdeel. Speeddaten? Jawel, u gaat in enkele momenten zoveel mogelijk informatie proberen los te krijgen van de aan u gekoppelde collega's. De vragen die de presentator hierna stelt, kunt u veel punten verdienen!
  • De presentatie van onze gezellige spelleider draagt bij aan de leuke, collegiale sfeer!
  • De winnaar van het spel wordt gelauwerd met een leuk presentje.

Een driegangendiner als heerlijke afsluiter van uw bedrijfsuitje

Na alle ontboezemingen van de game, gaat u genieten van een verrukkelijk driegangenmenu. Er is elke gang te kiezen uit meerdere lekkernijen. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Nodig uw collega's uit voor een groepsuitje in Amsterdam dat overigens prima is aan te wenden als teambuildinguitje. Zelf vragen inleveren (bijvoorbeeld over uw organisatie)? Daar staan wij altijd voor open.

Optioneel "Floating BBQ"

Het is ook mogelijk om in plaats van het driegangen keuzediner, uw dag samen af te sluiten met een exclusieve BBQ aan boord van een rondvaartboot. U maakt dan een mooie vaartocht van twee uur door de Amsterdamse grachten, en geniet ondertussen met een glas in de hand van een heerlijke barbecue. Inclusief drankjes (bier/wijn/fris/koffie/thee) geldt hiervoor een meerprijs van € 35,- per persoon. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie