Het Grote Collegaspel Amersfoort

U gaat uit uw dak bij deze amusante quiz. Vier uw teamuitje in Amersfoort en verras uw collega's met een sterk staaltje teambuilding!

Met elkaar afspreken in een knus eettentje

Het aangename begin van uw groepspuitje vindt plaats in een populair eetcafé. U krijgt een drankje ingeschonken. Wie het meeste weet over zijn collega's, staat sterk in het spel. Keuvel er dus gerust nog even op los ;-)

Wie van uw collega's kent u het best?

  • De moeilijkheid van het eerste onderdeel zit hem in het fabriceren van een 'ranking' van de aanwezigen aan de hand van vragen als 'Wie van je collega's komt het vaakst te laat? En waarom?' of 'Wie heeft de meeste stempels in zijn paspoort?'
  • Meer persoonlijk worden vragen in het tweede onderdeel. 'Wie is getrouwd en wie niet?' is een voorbeeld. Bovendien gokt u wat anderen hebben geantwoord op bijvoorbeeld 'Wat is je favoriete bezigheid buiten het werk?' of 'Hoe ziet jouw superheld eruit voor jou en wat doet die?'
  • Het derde onderdeel is een speeddate-sessie waarbij u tegenover meerdere collega's komt te zitten. Ziet u kans het naadje van de kous te vinden en weet u dit te verzilveren tijdens de flitsende vragenronde a afloop?
  • Het spel wordt in een ontspannen, positieve sfeer gespeeld. Daar zorgt onze gezellige quizmaster wel voor!
  • Als de winnaar bekend is, mag deze een leuk aardigheidje komen ophalen.

Ruime keuze uit vele heerlijke gerechten

Bij dit personeelsuitje is ook veel te beleven op het gebied van lekker eten en drinken. U schuift aan in een toprestaurant. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben vanzelfsprekend de aandacht van de chef-kok.

Review Het grote collegaspel Amersfoort

Hans (Bedrijf uit Nijkerk): "De groep heeft de activiteit als bijzonder leuk ervaren. Persoonlijk vond ik het ook boven verwachting. Kortom een super middag-/avond gehad."

Een afdelingsuitje in Amersfoort is een echte aanrader! En mocht u zelf vragen willen aandragen, dan is dit altijd bespreekbaar.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie