Het Grote Collegaspel Alkmaar

Beleef een gezellig teamuitje in Alkmaar. In een collegiale sfeer elkaar (beter) leren kennen. Net zo boeiend als

Het Grote Collegaspel!

Gastvrije lancering in sfeervolle ambiance

Als geriefelijk startpunt van uw personeelsuitje legt u aan in een puik eetcafé en wordt een aperitief genuttigd. Tracht u nog snel even wat persoonlijke feitjes over uw collega's te verwerven voor het gezelschapsspel begint!

Wat weet u eigenlijk over uw collega's?

  • Onmiddellijk bij het eerste onderdeel wordt uw inschattingsvermogen aan een test onderworpen. U krijgt vragen als 'Wie van je collega's komt het vaakst te laat? En waarom?' of 'Wie gaat het vaakst naar de kapper?' en maakt dan een ranglijst van de gegeven antwoorden.
  • Antwoorden raden is het tweede onderdeel. Iedereen krijgt persoonlijke vragen als 'Hoeveel paar schoenen heb je in je bezit?' of 'Waar heb je het meest spijt van?' en u probeert erachter te komen wat uw collega hierop heeft ingevuld. Daarnaast gaat u de groep opdelen aan de hand van vragen als 'Wie werkt met Windows, en wie met Apple?'…
  • Het derde onderdeel is een speeddate-sessie waarbij u tegenover afzonderlijke collega's komt te zitten. Ziet u uw kans schoon het naadje van de kous te vinden en weet u dit te verzilveren tijdens de flitsende finaleronde na afloop?
  • De sfeer onderling blijft te allen tijde collegiaal. Daar zorgt onze gezellige quizmaster voor!
  • Als de winnaar bekend is, mag deze een leuk presentje komen ophalen.

Gezamenlijk aan tafel uw afdelingsuitje afsluiten

Na de commotie van de game, ondergaat u de geneugten van een reuzelekker driegangenmenu. Er is per gang te kiezen uit meerdere lekkernijen. Deelnemers die niet alles mogen of willen gebruiken, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd aangeboden.

Een groepsuitje in Alkmaar staat garant voor een onvergetelijke ervaring! En mocht u zelf vragen of onderdelen aan de quiz willen toevoegen, dan bent u hier van harte toe uitgenodigd.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie