Het Grote Collegaspel Zierikzee

Bijzonder personeelsuitje in Zierikzee. Speel Het Grote Collegaspel met uw collega's onder de aanstekelijke leiding van onze spelleider!

Plezierig ontvangst in een fijne eetgelegenheid

Wij kozen voor de fijne omgeving van een lokaal eetcafé als start van uw groespuitje. Met een aperitief in de hand geniet u van een gezellig ontvangst. Alles draait erom uw collega's zo goed mogelijk te kennen. Dit is dus de uitgelezen kans om nog wat meer kennis te scoren!

Elke ronde is weer een verrassing bij dit leuke spel

  • Het eerste onderdeel is meteen al behoorlijk pittig! U wordt kwesties voorgelegd als 'Wie van je collega's is de grootste dierenvriend? En waarom?' of 'Wie heeft het meeste paar schoenen?' en aan de hand daarvan maakt u een hiërarchie van de anderen. Schat u hen het beste in?
  • Het tweede onderdeel krijgt u individueel vragen over uw voorliefdes op allerlei terrein. Zoals 'Wie werkt met Windows, en wie met Apple?' Tegelijk schat u in wat de anderen hebben geantwoord op vragen als 'Wat is je grootste hobby?' of 'Je bent gevraagd voor Speaker's Corner waar zou jouw lezing over gaan?'...
  • Het derde onderdeel is de speeddate-ronde! Probeer in kort tijdsbestek een ton aan informatie te verzamelen, zodat u bij de finaleronde goed scoort!
  • De sfeer onderling blijft te allen tijde collegiaal. Daar zorgt onze gezellige quizmaster voor!
  • De winnaar van het spel krijgt natuurlijk een aantrekkelijk presentje uitgereikt!

En dan nu het serieuze werk: heerlijk dineren!

Bruisend als Zierikzee is, zijn er legio eetgelegenheden om voor uw bedrijfsuitje uit te kiezen. Wij selecteerden een van de best aangeschreven restaurants in de oplevende binnenstad. Voor elk van de drie gangen is er volop keuze uit lekkere gerechten. Vis, vlees of vegetarisch, het maakt niet. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Verras uw collega's met een afdelingsuitje in Zierikzee!

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie