Het Grote Collegaspel Utrecht

Bijzonder bedrijfsuitje in Utrecht. Laat u interviewen door onze enthousiaste quizmaster. Wie is wie? bij Ranking the Stars!

Uw teamuitje in de prachtige binnenstad

De innemende Utrechtse gezelligheid valt meteen na binnenkomst op. U zult genieten van iets te drinken.  Wie het meeste weet over zijn collega's, staat sterk in het gezelschapsspel. Converseer er dus gerust nog even op los ;-)

Ranking the Stars spelen met uw collega's

  • Bij het eerste onderdeel wordt het al meteen grappig! De collega's krijgen kwesties op als 'Met welke collega jou je het liefst bij de koning en koningin op bezoek gaan? En waarom?' of 'Wie is er vroeger het vaakst uitgestuurd?' en moeten een volgorde opgeven van hun collega's. Wat weet u over het privéleven van de office manager?
  • Nog persoonlijker wordt het in het tweede onderdeel. U schat uw collega's in naar aanleiding van vragen als 'Hoe ziet jouw superheld eruit voor jou en wat doet die?' of 'Wat was je grootste blunder?' en krijgt onderscheidingsvragen als 'Wie spreekt er meer dan twee talen?'
  • Als derde onderdeel hebben wij het speeddaten aangepast op dit leuke spel. U komt tegenover verschillende collega's te zitten en dient in korte tijd zoveel mogelijk informatie te verzamelen. De hilarische vragenronde naderhand bepaalt of u goed geluisterd hebt ;-)
  • Het spel wordt in een ontspannen, positieve sfeer gespeeld. Daar zorgt onze gezellige presentator wel voor!
  • De winnaar van het spel krijgt natuurlijk een leuk prijsje overhandigd!

En dan nu het serieuze werk: heerlijk dineren!

U zet uw afdelingsuitje voort in een van de beste restaurants van deze boeiende stad. Er staat een driegangendiner op het programma. Per gang heeft u de keuze uit verschillende gerechten: vis, vlees, vegetarisch, het is allemaal te bestellen. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Een groepsuitje in Utrecht is een echte aanrader! Wilt u de quiz een nog specifieker karakter geven, is de mogelijkheid om zelf vragen aan te dragen open.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie