Het Grote Collegaspel Scheveningen

Een gezelschapsquiz samen met uw collega's. Kom naar Scheveningen voor uw teamuitje en spui uw kennis. Gebaseerd op Ranking the Stars!

In de badplaats wordt u hartelijk welkom geheten

Het restaurant waar u afspreekt, is geschikte gelegenheid voor uw personeelsuitje. Er wordt een drankje aangeboden. Snel nog wat informatie vergaren over uw collega's? Leg uw oor te luisteren bij deze of gene om straks sterk te staan bij het spel!

Ranking the Stars spelen met uw collega's

  • Het gezelschapsspel begint al meteen hilarisch! Het eerste onderdeel komt met vragen als 'Met welke collega jou je het liefst bij de koning en koningin op bezoek gaan? En waarom?' of 'Wie heeft de grootste familie?' waarop de deelnemers een hiërarchie moeten maken. Hoe goed kent u de officemanager?
  • Het spel krijgt een nog individueler randje bij het tweede onderdeel. Gokken naar de ingevulde antwoorden van uw collega op vragen als 'Je bent gevraagd om voor een groep van schoolkinderen een presentatie te houden, waar zou de jouwe over gaan?' of 'Wat was je grootste blunder?' is al spannend, een onderscheid maken aan de hand van bijvoorbeeld 'Welke collega houdt van kaas en welke van hagelslag?' kan helemaal hoofdbrekens opleveren.
  • Als derde onderdeel hebben wij het speeddaten aangepast op dit superleuke spel. U komt tegenover verschillende collega's te zitten en dient in korte tijd zoveel mogelijk informatie te verzamelen. De enerverende vragenronde naderhand bepaalt of u goed geluisterd hebt ;-)
  • De wijze van presenteren van onze gezellige quizmaster waarborgt een ontspannen, collegiale sfeer.
  • Na afloop is er een aardigheidje voor de winnaar!

Een heerlijk diner als culinaire apotheose

In een van de beste restaurants van Scheveningen staat de bediening al op uw bedrijfsuitje te wachten. Er wordt een driegangen keuzemenu opgediend. De menukaart biedt een riante keuze aan gerechten met vlees of vis óf vegetarisch. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben vanzelfsprekend de aandacht van de chef-kok.

Een groepsuitje in Scheveningen is telkens weer een mooie belevenis! Wilt u overigens zelf vragen aan de quiz toevoegen, dan nodigen wij u hier van harte voor uit.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie