Het Grote Collegaspel Enschede

Bijzonder personeelsuitje in Enschede. Laat u interviewen door onze enthousiaste spelleider. Het Grote Collegaspel!

Plezierig startpunt van het arrangement

Een fijn begin van uw teamuitje is verzekerd in dit plaatselijke stadsrestaurant. U krijgt iets te drinken. Zorgt u ervoor dat u snel nog wat smeuïge informatie over de andere deelnemers te weten komt, die u straks kunt gebruiken in het gezelschapsspel!

Zonder Paul de Leeuw is de quiz net zo hilarisch!

  • Bij het eerste onderdeel wordt het al meteen leuk! De collega's krijgen kwesties op als 'Wie van je collega's heeft de meeste verkering gehad? En waarom?' of 'Wie is er vroeger het vaakst uitgestuurd?' en mogen een volgorde maken van hun collega's. Wat weet u over het persoonlijke leven van de receptioniste?
  • Het tweede onderdeel krijgt u persoonlijk vragen over uw voorliefdes op allerlei terrein. Zoals 'Weke collega is vegetariër?' tegelijkertijd schat u in wat de andere deelnemers hebben ingevuld op vragen als 'Waar word je enthousiast van/krijg je energie van?' of 'Hoe ziet jouw superheld eruit voor jou en wat doet die?'...
  • Het derde onderdeel is een speeddate-sessie waarbij u tegenover meerdere collega's komt te zitten. Ziet u kans het naadje van de kous te vinden en weet u dit te verzilveren tijdens de flitsende vragenronde a afloop?
  • De gezellige spelleider zorgt ervoor dat de sfeer positief en feestelijk blijft.
  • Na afloop is er een presentje voor de winnaar!

Heerlijk eten vormt de slotscène van dit groepsuitje

De ontboezemingen die het altijd leuke spel opleveren hebben een plaatse gekregen. U bezoekt een gezellig restaurant voor een driegangendiner met een brede keuze per gang. Het spreekt vanzelf dat Collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Ervaar het bruisende grote-stadsgevoel van Enschede tijdens uw afdelingsuitje! Dat overigens ook zeer geschikt is als teambuildinguitje. Als u wilt, kunt u zelfs uw eigen vragen maken.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie