Het Grote Collegaspel Deventer

Beleef een gezellig bedrijfsuitje in Deventer. Het Grote Collegaspel is nooit zo leuk als samen met uw collega's! Kent u uw collega's wel?

Genoeglijke proloog van uw afdelingsuitje

Op de afgesproken bestemming in het genoeglijke stadshart van Deventer wordt u warm ontvangen. Met zijn allen wordt u getrakteerd op een heerlijk drankje naar eigen keuze. Zorg dat u net iets meer over uw collega's dan zij van u. Deze ontvangstborrel is een geschikt moment om snel nog wat informatie in te winnen!

Een spel vol hilarische momenten

  • U krijgt vragen als: 'Met welke collega jou je het liefst bij de koning en koningin op bezoek gaan? En waarom?' of 'Wie heeft de grootste muziekcollectie?' tijdens het eerste onderdeel. Een rangschikking van hoe de anderen antwoorden, is nog geen sinecure!
  • Persoonlijke vragen zijn het tweede onderdeel. U krijgt vragen op als 'Wie kijkt het liefste Studio Sport en wie Buitenhof?' en intussen maakt u een raming van de antwoorden die de anderen hebben ingevuld op bijvoorbeeld 'Hoe ziet jouw superheld eruit voor jou en wat doet die?' of 'Je bent gevraagd voor Speaker's Corner waar zou jouw lezing over gaan?'
  • Het derde onderdeel wordt door veel mensen als het spannendste ervaren: speeddaten! In korte tijd moet u van uw opponent zoveel mogelijk te weten zien te komen. In de opwindende vragenronde erna, komt u erachter of u in die opzet geslaagd bent.
  • De gezellige presentator zorgt ervoor dat de sfeer positief en feestelijk blijft.
  • De winnaar van het spel krijgt na afloop een presentje uitgereikt.

Riante keuze uit lekkernijen besluit uw personeelsuitje

Als het spel ten einde is, gaat u met zijn allen lekker smullen van een kostelijke maaltijd van drie gangen. Per gang kiest u uit een rijke variëteit aan lekkernijen. Deelnemers die niet alles mogen of willen gebruiken, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd aangeboden.

Een groepsuitje in het altijd gezellige Deventer staat garant voor een geslaagde dag! Deze is overigens ook zeer geschikt om in te zetten as teambuildingsuitje. U kunt zelfs zelf uw eigen vragen meenemen!

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie