Het Grote Collegaspel Arnhem

Verrassend teamuitje in Arnhem. Laat u ondervragen door onze enthousiaste spelleider. Wie is wie? bij Het Grote Collegaspel!

Hartelijk startpunt van het arrangement

Het vriendelijk ontvangst van uw personeelsuitje is gepland in een lokaal eetcafé. U en uw collega's worden op en top verwend met een overheerlijk glaasje. Weet u genoeg van uw collega's om het gezelschapsspel te winnen? Misschien is het verstandig om uw oren nog even goed te laten wapperen!

Enige verschil is de afwezigheid van Paul de Leeuw

  • Bij het eerste onderdeel wordt het al meteen komisch! De deelnemers krijgen vragen als 'Wie van je collega's kan zich het beste inleven? En waarom?' of 'Wie heeft het meeste paar schoenen?' en moeten een ranglijst opstellen van alle anderen. Wat weet u over het privéleven van de assistent-boekhouder?
  • Meer individueel worden vragen in het tweede onderdeel. 'Wie vindt Hans Teeuwen het grappigst en wie Youp van het Hek?' is een voorbeeld. Bovendien gokt u wat anderen hebben geantwoord op bijvoorbeeld 'Hoe ziet jouw superheld eruit voor jou en wat doet die?' of 'Waar heb je het meest spijt van?'
  • Het derde onderdeel is een speeddate-sessie waarbij u tegenover meerdere collega's komt te zitten. Ziet u uw kans schoon het naadje van de kous te vinden en weet u dit te verzilveren tijdens de flitsende finaleronde a afloop?
  • De fijne, collegiale sfeer wordt versterkt door onze gezellige quizmaster die er elke keer weer een feestje van weet te maken!
  • De winnaar mag zich verheugen op een klein aardigheidje.

Lekker eten als besluit van uw afdelingsuitje

Na de onthullingen van het spel, ondergaat u de geneugten van een smakelijk driegangenmenu. Er is elke gang te kiezen uit verschillende gerechten. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening.

Met de sensatie dat u elkaar op net wat andere manier heeft leren kennen, wenst u elkaar een behouden thuisreis. U heeft gesmuld van een actief én verrukkelijk groepsuitje. Zelf vragen indienen voor de quiz? Dat is altijd bespreekbaar!

Review

Siza: "We hebben een hele leuke dag gehad. Het was gezellig en we hebben erg veel gelachen. De Ranking was leuk en verrassend, leuk om collega's op een andere manier te leren kennen. We hebben het er nu nog over."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 20 € 79 € 90,85
21 - 39 € 69 € 79,35
40 - 60 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie