Het Grote Collegaspel Almere

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Almere? Teambuilding van de eenentwintigste eeuw. Het is gebaseerd op Het Grote Collegaspel!

Hartelijk ontvangst in de binnenstad van Almere

U begroet elkaar in een etablissement voor een veelbelovend personeelsuitje. U krijgt een uitstekend glas wijn (of een ander drankje naar keuze) aangeboden. Zie uw kans schoon om nog even met wat collega's te babbelen, win informatie in die u straks bij het spel kunt aanspreken!

Met uw collega's dit leuke spel ondergaan

  • Onmiddellijk bij het eerste onderdeel wordt uw inschattingsvermogen aan een test onderworpen. U krijgt opgaven als 'Wie van je collega's komt het vaakst te laat? En waarom?' of 'Wie gaat het vaakst naar de kapper?' en maakt dan een rangorde van de mogelijke antwoorden.
  • U krijgt vragen op meer individueel gebied bij het tweede onderdeel. U maakt een schatting van wat uw collega's hebben ingevuld op 'Je bent gevraagd om voor een groep van schoolkinderen een presentatie te houden, waar zou de jouwe over gaan?' of 'Je bent gevraagd voor Speaker's Corner waar zou jouw lezing over gaan?' maar krijgt ook kwesties op als 'Wie spreekt er meer dan twee talen?'
  • Als derde onderdeel hebben wij het speeddaten aangepast op dit superleuke spel. U komt tegenover verschillende collega's te zitten en dient in korte tijd zoveel mogelijk informatie te verzamelen. De hilarische vragenronde naderhand bepaalt of u goed geluisterd hebt ;-)
  • Onze gezellige quizmaster bezit het talent om de sfeer lichtvoetig en ontspannen te houden.
  • De winnaar mag zich verheugen op een aantrekkelijk prijsje.

Het teamuitje afsluiten met een heerlijk diner

In een gezellig eettentje in hartje Almere, wordt uw teamuitje voortgezet met een driegangen-maaltijd. Het biedt een ruime keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben vanzelfsprekend de aandacht van de chef-kok.

Nodig uw collega's uit voor een onvergetelijk groepsuitje. Een regelrechte aanrader om in te zetten als teambuildingsinstrument. En mocht u daarvoor uw eigen vragen willen gebruiken, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie