Help, de directeur is ontvoerd Scheveningen

Uw team gaat op expeditie door de prachtige badplaats! Bevrijd de directeur uit handen van de ontvoerders. Zo meeslepend was uw bedrijfsuitje nooit eerder…

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje in Scheveningen begint met een hartelijk ontvangst bij een restaurant in het centrum van de stad waar u een welkomstdrankje aangeboden krijgt.

Help de directeur is ontvoerd Scheveningen

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt te bevrijden. De locatie van de directeur bevindt zich namelijk in een stevige brandkast. Maar om de code van de brandkast te achterhalen gaat u voor opdrachten de stad in.

U wordt meegevoerd in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt. In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-App met onze instructeur. De App laat een plattegrond van Scheveningen zien, met locaties in de stad waar u opdrachten krijgt. Dat kunnen weet-vragen zijn, maar ook kleine opdrachten in de stad, zoals een kort filmpje maken of een puzzel oplossen. Elke opdracht die u volbrengt levert u een stukje van de code op om de brandkast te openen.

Ondertussen geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw aanpak en vorderingen. Het is ook mogelijk dat de echter directeur meedoet met de team u gezocht wordt naar een fictieve directeur. Welk team lukt het als eerste de directeur te bevrijden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.

Na de speurtocht gezellig samen eten

In een van de hoogst gewaardeerde eetgelegenheden van Scheveningen wordt de gehele recherche-eenheid in de watten gelegd met een driegangen-diner. Elke gang biedt de keuze uit verschillende gerechten. Vis, vlees, vegetarisch, het is allemaal te bestellen! Mochten er collega's zijn die niet alles mogen eten, houden wij hier vanzelfsprekend rekening mee.

Dit unieke teamuitje in Nederlands meest culturele badplaats is echt een aanrader!

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 89 € 102,35
21 - 39 € 85 € 97,75
40 - 60 € 82 € 94,30
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie