Help, de directeur is ontvoerd Maastricht

Zo spannend was uw personeelsuitje nog nooit. Speur de oude binnenstad af, gebruik uw smartphone, wees als eerste ter plaatse!

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje in Maastricht begint met een hartelijk ontvangst bij een restaurant in het centrum van de stad waar u een welkomstdrankje aangeboden krijgt.

Help de directeur is ontvoerd Maastricht

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt te bevrijden. De locatie van de directeur bevindt zich namelijk in een stevige brandkast. Maar om de code van de brandkast te achterhalen gaat u voor opdrachten de stad in.

U wordt meegevoerd in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt. In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-App met onze instructeur. De App laat een plattegrond van Maastricht zien, met locaties in de stad waar u opdrachten krijgt. Dat kunnen weet-vragen zijn, maar ook kleine opdrachten in de stad, zoals een kort filmpje maken of een puzzel oplossen. Elke opdracht die u volbrengt levert u een stukje van de code op om de brandkast te openen.

Ondertussen geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw aanpak en vorderingen. Het is ook mogelijk dat de echter directeur meedoet met de team u gezocht wordt naar een fictieve directeur. Welk team lukt het als eerste de directeur te bevrijden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.

Afsluitend driegangen-diner als klap op de vuurpijl

Na de zinderende ontknoping van de City Outdoor Game neemt u aangenaam plaats aan tafel in een intiem eethuis in de schilderachtige binnenstad. Met z'n allen geniet u uitbundig van een uitgebreid driegangenmenu. Er is legio keuze uit visgerechten, vleesgerechten en vegetarische gerechten. Collega's die niet alles mogen eten, kunnen vanzelfsprekend rekenen op onze flexibiliteit.

Aan het eind van de dag kijkt u terug op een ontzettend fijn bedrijfsuitje, waarbij u en uw collega's elkaar op zijn minst van een nieuwe kant hebben leren kennen.

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 89 € 102,35
21 - 39 € 85 € 97,75
40 - 60 € 82 € 94,30
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie