Help, de directeur is ontvoerd Antwerpen

Aan het einde van de werkdag komt er een mail bij uw bedrijf binnen met de videoboodschap dat 'de directeur' is ontvoerd door een organisatie, die zich 'DE RODE MACHT' noemt. Dit is het begin van een groots avontuur, waarin u de directeur probeert terug te krijgen.

Help de directeur is ontvoerd Antwerpen
Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt te bevrijden. De locatie van de directeur bevindt zich namelijk in een stevige brandkast. Maar om de code van de brandkast te achterhalen gaat u voor opdrachten de stad in.

U wordt meegevoerd in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt. In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-App met onze instructeur. De App laat een plattegrond van Antwerpen zien, met locaties in de stad waar u opdrachten krijgt. Dat kunnen weet-vragen zijn, maar ook kleine opdrachten in de stad, zoals een kort filmpje maken of een puzzel oplossen. Elke opdracht die u volbrengt levert u een stukje van de code op om de brandkast te openen.

Ondertussen geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw aanpak en vorderingen. Het is ook mogelijk dat de echter directeur meedoet met de team u gezocht wordt naar een fictieve directeur. Welk team lukt het als eerste de directeur te bevrijden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking en krijgt u de soms hilarische foto's te zien van de verschillende teams.

Beleef deze actieve bedrijfsuitstap in Antwerpen!

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 43 € 52,03
21 - 39 € 41 € 49,61
40 - 60 € 38 € 45,98
61 - 80 € 35 € 42,35
Inclusief
- Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
- Prijsje voor de winnaar

Reserveren Meer informatie