Help, de directeur is ontvoerd Eindhoven - Coronaproof

Als een privédetective speurt u het centrum af. Uw smartphone leidt u naar een geheim adres. Is uw team tijdens dit bedrijfsuitje het eerste ter plaatse?

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje in Eindhoven begint met een hartelijk ontvangst bij een restaurant in het centrum van de stad waar u een welkomstdrankje met een hapje aangeboden krijgt.

Help de directeur is ontvoerd Eindhoven

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt te bevrijden. De locatie van de directeur bevindt zich namelijk in een stevige brandkast. Maar om de code van de brandkast te achterhalen gaat u voor opdrachten de stad in.

U wordt meegevoerd in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt. In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-App met onze instructeur. De App laat een plattegrond van Eindhoven zien, met locaties in de stad waar u opdrachten krijgt. Dat kunnen weet-vragen zijn, maar ook kleine opdrachten in de stad, zoals een kort filmpje maken of een puzzel oplossen. Elke opdracht die u volbrengt levert u een stukje van de code op om de brandkast te openen.

Ondertussen geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw aanpak en vorderingen. Het is ook mogelijk dat de echter directeur meedoet met de team u gezocht wordt naar een fictieve directeur. Welk team lukt het als eerste de directeur te bevrijden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.

Als klap op de vuurpijl lekker samen dineren

Na de bloedstollende finale wordt het slimste team even naar voren gehaald. Daarna schuift u aan in een gezellige eetgelegenheid. Er wordt een driegangen-diner opgediend. De menukaart biedt een gevarieerde keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Met mogelijke dieetwensen onder de medewerkers houdt de chef-kok uiteraard rekening

Na afloop kijken u en uw collega's terug op een succesvol verlopen groepsuitje, tot in de puntjes georganiseerd. Grote kans dat u eens een heel andere kant van uw naaste collega's hebt kunnen zien!

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant speelt u in teams van 5-6 personen, uiteraard houdt u 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het spel maakt u diverse groepsselfies, wees hierbij creatief en houd 1,5 meter afstand. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Review:

Heat & Surface Treatment BV: "De activiteit 'Help, de directeur is ontvoerd.', was een groot succes en door iedereen als gezellig, leuk, ontspannen, laagdrempelig maar zeker teambuildend ervaren. Het contact met Stadsarrangement evenals de instructeur van de activiteit was perfect, er werd snel, doeltreffend en vriendelijk gereageerd op vragen en opmerkingen."

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 79 € 90,85
21 - 39 € 75 € 86,25
40 - 60 € 72 € 82,80
61 - 100 € 69 € 79,35
Inclusief
· Welkomstdrankje met een bittergarnituur
· Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
· Gebruik 'Help de directeur is ontvoerd' app
· Prijsje voor de winnaar
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Hapje en drankje
15.00 uur Citygame 'Help de directeur is ontvoerd'
17.30 uur Prijsuitreiking
18.00 uur Diner

Liever andere tijden? Neem contact op!

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes