Happen Stappen Varen Rotterdam

Laat u verrassen door drie restaurants, een stadswandeling én een vaartocht! Geniet van een subliem personeelsuitje in een wereldstad.

Voorgerecht in de Oude Haven

In de gastvrije entourage in Rotterdam krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Daarnaast wordt er een mooi glas wijn (of een ander drankje naar wens) geschonken.

Vaartocht met skyline, Erasmusbrug en havens

Uw groepsuitje gaat verder met een spectaculaire avondvaartocht. Deze begint in het centrum, waarna u de skyline van Rotterdam te zien krijgt vanaf het water. U vaart onder de Erasmusbrug door en krijgt te midden van enorme zeeschepen de kans om de havens te aanschouwen.

Een aangenaam walking dinner

Een welkomstdrankje luidt een heerlijk verblijf in bij een van de beste restaurants van de stad. Met de hele groep geniet u van een uitmuntend hoofdgerecht. Als u bent aangeschoven, kiest u uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Iedereen komt ruim aan zijn trekken! Bij het eten wordt uiteraard nog een extra drankje geschonken.

Bijzondere stadswandeling

Een enthousiaste gids haalt u op voor een stadswandeling van ongeveer een uur. Rotterdam is bij uitstek een stad vol verhalen en roemrijke anekdotes. Internationaal is Rotterdam vermaard vanwege zijn architecten die buiten de gebaande paden durven denken. De vele bijzondere gebouwen op de route getuigen hiervan.

Grand Dessert tot besluit

In het laatste stadsrestaurant wacht u nog een heerlijk Grand Dessert, waarna het teamuitje wordt besloten met een kopje koffie of thee.

Gedurende het gehele arrangement houden we rekening met mogelijke dieetwensen. Zonder druk en drukte aan uw hoofd geniet u mee van een optimaal verzorgd arrangement!

Review van dit bedrijfsuitje

Royal Burger Groep: "Met 34 collega's genoten van een zeer afwisselend programma. Elke gang op een andere locatie waar wij iedere keer enthousiast werden ontvangen. We hadden geluk met het weer, daardoor extra kunnen genieten van de buitenactiviteiten. Vanwege het verlate tijdstip werd het i.p.v. de Spido een tochtje met 2 watertaxi's, hetgeen een groot succes is geworden (een enkele collega heeft het moeten bekopen met een nat pak, maar dit is bijzonder netjes opgevangen door het restaurant). Na het hoofdgerecht een informatieve stadswandeling met veel humor in een heerlijk avondzonnetje. Van alle gemaakte foto's spat de vrolijkheid af. Het was een bijzonder gezellige en geslaagde avond !! Het contact met Stadsarrangement was zeker klantvriendelijk en oplossingsgericht. We hadden enkele aanvullende wensen en last minute wijzigingen welke direct zijn doorgevoerd."

Anoniem: "Inhoudelijk een 8 voor dit bedrijfsuitje. Contact met Stadsarrangement zeer goed, werd mee gedacht, snel gereageerd en alles netjes verzorgd. Voor herhaling vatbaar."

Instelling uit Rotterdam, anoniem: "Het arrangement was erg leuk en de deelnemers hebben genoten. Echter bij rondleiding bleek dat 1 gids niet (goed) op de hoogte was van bepaalde bezienswaardigheden. Evengoed was ons personeelsuitje zeer geslaagd. Twee van de restaurants zijn enorm in de smaak gevallen bij de aanwezige gasten. In de derde was alles ook prima geregeld, maar qua ambiance net iets minder als de andere twee."

Anoniem: "Het arrangement happen-stappen-varen werd door iedereen die heeft deelgenomen als erg leuk ervaren. De afwisseling met steeds bij een ander restaurant wat eten/drinken en de activiteiten tussendoor vond een ieder erg leuk. Het contact met stadsarrangement was prima, zeker gezien ons vele heen en weer mailen over het aantal deelnemers, nogmaals dank hiervoor."

BENU Apotheek Strijen: "We hebben een hele leuke dag gehad, het eten was lekker en de stadstour met gids was erg leuk. Het contact met stadsarrangement was erg prettig. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Wij hebben stadsarrangement gevonden via google en zullen dit zeker aanraden aan anderen."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avondvaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

Opmerking
Vaartocht is ofwel in kleine boten op hoge snelheid over de Maas, ofwel in grotere rondvaartboot in een rustiger tempo. Dit hangt af van groepsgrootte en beschikbaarheid.

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes