Happen Stappen Varen Leiden

Een plezierig en veelzijdig bedrijfsuitje in het bruisende stadscentrum! U bezoekt maar liefst drie restaurants en ontdekt schitterende plekjes en doorkijkjes.

Voorgerecht in hartje Leiden

U begint uw teamuitje in een oergezellig restaurant in hartje Leiden. Er wordt een heerlijke proeverij van voorgerechten geserveerd met een mooi glas wijn - of een ander drankje naar keuze.

Vaartocht over de singels

Uw groepsuitje gaat verder met een zeer plezierige avondvaartocht. Vanaf het water krijgt u een heel andere kijk op de stad! U passeert veel van de typische molens, bruggetjes en hofjes die de binnenstad van Leiden rijk is. Uw gids heeft er veel over te vertellen, als u er naar vraagt.

Hoofdgerecht met veel keuze

Als u weer aan land komt loopt u samen naar het volgende restaurant. Hier wacht een welkomstdrankje op u, waarna u samen geniet van een uitgebreid hoofdgerecht. U kunt kiezen uit vis, vlees en vegetarisch. Kortom: voor elk wat wils! Bij het diner is bovendien nog een extra drankje inbegrepen.

Wandeling met stadsgids

Uw gids staat al op u te wachten. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld, die mooi aansluit bij de bijzonderheden van de vaartocht. De wandeling eindigt bij het laatste restaurant. nog steeds in hartje stad.

Grand Dessert

In het laatste restaurant krijgt u een heerlijk Grand Dessert geserveerd. Het personeelsuitje sluit af met een gezellig kopje koffie of thee.

Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. U kunt terugkijken op een zorgeloze en perfect georganiseerde avond!

Reviews van dit personeelsuitje

Huisartsenpost Amstelland: "Het was zeer leuk en afwisselend, contact met Stadsarrangement, snelheid handelen, klantvriendelijkheid etc. was prima."

Lubbe Lisse: "Bedankt voor een perfect uitje !!!!!!!!!!!!"

Bedrijf uit Amsterdam: "We hebben een erg leuke avond gehad. Heerlijk gegegeten en veel te weten gekomen over Leiden. Het contact met Stadsarrangement was goed en duidelijk."

Bedrijf uit Zuid-Holland, anoniem: "We hebben heel erg genoten van het arrangement, het is erg afwisselend en bij de restaurants waar we gegeten hebben werden we ook enthousiast ontvangen en hebben heerlijk gegeten. Klein minpuntje was dat het bij het hoofdgerecht koud en tochtig was. Maar verder top, en geven we een 9. Het contact met Stadsarrangement was heel prettig en de reactie was snel.

 

Mevrouw Van der Knaap: "De dag was een dag om nooit te vergeten.. Leiden, prachtige historische stad, heerlijk om uit te gaan, gezellig druk, verzorgd , vriendelijke mensen... ja was echt een TOPdag!! Lekker gegeten, tafels stonden al gedekt toen we binnenkwamen. We kregen een vervangende boot met een schipper, omdat we de boot gemist hadden -foutje- maar prima opgelost door Stadsarrangement. De gids deed haar verhaal - met een vleugje humor , we zijn veel te weten gekomen over Leiden."

Pelikaan Groepsrezien & Incentives: "Alles was goed geregeld: mooi weer, leuke boottocht, goed eten, leuke restaurants. Met 77 personen: goed geregeld!"

 

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst met proeverij van voorgerechten en drankje
- Avondvaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Helpdesk

Komt u er niet uit? Laat ons u helpen!
Keurmerk groepsuitjes