Happen Stappen Varen Haarlem


Samen eet u op één avond in drie verschillende restaurants, afgewisseld met een rondvaart en een stadswandeling. Tijdens het diner bent u steeds als groep onder elkaar, zonder gids. 

Begin van uw bedrijfsuitje 

In een mooi restaurant in de binnenstad van Haarlem begint u met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze geserveerd. In beide gevallen weet u dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Rondvaart Haarlem

Binnen een paar minuten loopt u naar het opstappunt van de rondvaart. Hier ligt een boot klaar voor uw groep. Net als Amsterdam heeft ook Haarlem een grachtengordel. Vanaf het water heeft u een prachtig uitzicht vanwege de lage kades. Het robuuste pand van het Teylers museum valt op, met de beeldengroep op het dak. En natuurlijk de Waag, een prachtig monument met rode luiken. Ook vaart u langs de 'snifmolen', de 'verfroller' en het pand van de Haarlemmer olie. Dit middel (dat geneeskrachtige eigenschappen zou hebben) wordt nog steeds gemaakt overigens. Terwijl u leuke verhalen hoort geniet u van de relaxte sfeer op het water. 

Hoofdgerecht naar keuze

Als u aangemeerd bent, is het een klein stukje lopen naar het volgende restaurant. Ook dit tweede restaurant hebben we met zorg voor uw groep geselecteerd. U schuift met de hele groep aan voor het hoofdgerecht. De chefkok zorgt voor een toegankelijke kaart, en gerechten van goede kwaliteit. U kiest uit de verschillende mogelijkheden; vis, vlees of vegetarisch. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna haalt een gids uw groep op bij het restaurant.

Wandeling door hartje stad

Na het hoofdgerecht maakt u kennis met uw Haarlemmer gids. Samen loopt u een mooie route door de binnenstad van Haarlem. Het is een schitterende stad met afwisseling tussen hip en historie. Een groeiend aantal internationale toeristen weet de stad dan ook te vinden. De Grote Markt is een must; een levendig plein met prachtige historische panden en gezellige terrassen. Ook de imposante Grote Kerk is hier te vinden. Haarlem heeft net als Amsterdam een grachtengordel. Deze is op een steenworp afstand.  

In Haarlem zijn er in verhouding veel smalle historische straatjes. De gids kan u er alles over vertellen. En misschien is er nog tijd voor de Jopenkerk, een voormalige kerk die ingericht is als bierbrouwerij. U krijgt tijdens de wandeling een aantal bezienswaardigheden te zien, en hoort mooie verhalen onderweg. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

In dit derde restaurant staat een tafel klaar voor uw groep. In een ongedwongen sfeer kunt u de dag nog eens doornemen. Ondertussen geniet u samen van een verzorgd dessert. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U rondt dit afwisselende avondje uit af met een kopje koffie of thee. 

Het is een ontspannen teamuitje, met veel afwisseling. U heeft er zelf geen omkijken naar. Maak uw collega's blij met dit stadsarrangement in Haarlem!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avondvaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.
(Avondvaartocht Haarlem is gehele jaar op aanvraag mogelijk)

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes