Happen Stappen Varen Haarlem

 

Een exclusief teamuitje waarbij u drie restaurants aandoet! Daarnaast krijgt u de mooie binnenstad vanaf het water en aan land te zien.

Voorgerecht in gezellig restaurant

Er vindt een gastvrij ontvangst plaats in een gezellig restaurant in hartje Haarlem. U krijgt een smakelijk voorgerecht opgediend met een mooi glas wijn (of een ander drankje naar keuze).

Spannende vaartocht

Uw groepsuitje vervolgt met een heerlijke avondvaartocht. Vanaf het water krijgt u een heel andere kijk op de stad! Net als Amsterdam heeft Haarlem een grachtengordel. U vaart langs onder andere het Waaggebouw, het pand van de bekende Haarlemmer olie, het Bisschoppelijk Paleis, de 'Snifmolen' en de Kathedrale Basiliek Sint Bavo. Maar er is ook aandacht voor moderne architectuur zoals de 'Toneeltoren', het Poppodium en de 'Verfroller'. Uw gids kan u er alles over vertellen!

Walking dinner met uitgebreide keuze

Van boord gekomen wandelt u met zijn allen naar het volgende restaurant waar u ontvangen wordt met een welkomstdrankje. U geniet vervolgens van een heerlijk hoofdgerecht. De menukaart biedt een ruime keuze uit een vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Met recht voor ieder wat wils! Bij het diner krijgt u uiteraard nog een extra drankje ingeschonken.

Mooie stadswandeling

Tijd voor wat beweging! Uw gids pikt u op bij het restaurant. Hij heeft een prachtige route van ongeveer een uur voor u uitgestippeld. Het eindpunt is het laatste restaurant, eveneens in hartje stad.

Een heerlijk Grand Dessert

U gaat aan tafel voor een heerlijk Grand Dessert. Met een kopje koffie of thee neemt u afscheid van elkaar en is het bedrijfsuitje ten einde.

We houden uiteraard het gehele personeelsuitje rekening met eventuele dieetwensen. U kunt zelf zonder zorgen meegenieten van een perfect geregisseerde avond!

Review van dit personeelsuitje

Mevrouw Verheul:"We hebben afgelopen zaterdag een leuke dag gehad. Het weer zat mee en Haarlem is echt een leuke stad. Maar ook qua organisatie was het goed geregeld. We vonden het leuke restaurantjes die jullie hadden uitgezocht. Ook het menu dat samengesteld was, was lekker. De stadswandeling werd als zeer leuk ervaren. We hadden een leuke gids die op een boeiende manier veel over de stad Haarlem wist te vertellen
Ook de boottocht was leuk, alleen bij de boottocht haakten wel wat mensen af bij het verhaal van de kapitein. Het contact met stadsarragementen verliep goed. Onze wensen werden in het programma verwerkt en ik werd snel teruggebeld/gemaild als ik een vraag had."

Familie uit Haarlem (zonder naamsvermelding): "Ik vond het arrangement leuk en afwisselend. De tijd voor het voorgerecht was wat ruim. De wandeling zelf had wel iets langer mogen duren. We vonden de rondvaart erg leuk. Het hoofdgerecht was heerlijk en kwalitatief. Contact met Stadsarrangement was prima."

 

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avondvaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.
(Avondvaartocht Haarlem is gehele jaar op aanvraag mogelijk)

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Helpdesk

Komt u er niet uit? Laat ons u helpen!
Keurmerk groepsuitjes