Happen Stappen Varen Groningen

Op één avond eet u in drie verschillende restaurants. Tussendoor geniet u samen van een rondvaart en een stadswandeling.

Gastvrij ontvangst in de binnenstad

Een gezellig restaurant in hartje Groningen is de plaats waar u elkaar ontmoet voor een superleuk afdelingsuitje. U krijgt een voorafje geserveerd met een drankje naar keuze.

Vaartocht langs de mooiste plekken

Uw arrangement krijgt een vervolg met een ontspannen avondvaartocht. Groningen toont een geheel andere kant van zichzelf wanneer u het vanaf het water aanschouwt. U vaart langs het wereldbefaamde Groninger Museum en ziet de (middeleeuwse) architectuur nu eens vanaf het water. Uw gids aan boord vertelt u er alles over.

Hoofdgerecht naar eigen smaak

U gaat aan land en loopt met zijn allen naar het volgende restaurant. Ook hier wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Dan is het genieten van een heerlijk hoofdgerecht! Ter plekke maakt u uw keuze uit een vis, vlees en vegetarisch. Er is voor ieder wat wils... Het diner is uiteraard inclusief een tweede drankje.

Fraaie wandelroute

Als u van tafel gaat, staat er al een stadsgids te popelen om u mee te nemen op een fraaie wandeling. De voor u uitgezette route van een uur eindigt bij het laatste restaurant. We bevinden ons nog steeds in hartje stad.

Heerlijk Grand Dessert

In het laatste restaurant wacht u een heerlijk Grand Dessert, waarna u het personeelsuitje afsluit met een kopje koffie of thee.

We houden natuurlijk rekening met collega's die niet alles mogen eten. U kunt ontspannen meegenieten van een tot optimaal verzorgd bedrijfsuitje in Groningen.

Review:

Mondzorg Bellingwolde: "Wij hebben een onvergetelijk personeelsuitje gehad! Het eten was fantastisch, net als de verschillende locaties, de stadsrondleiding was leerzaam en het was verrassend om Groningen vanuit een rondvaartboot te mogen aanschouwen. We zijn overal vriendelijk ontvangen en men was op de hoogte van onze komst. Het contact met het Stadsarrangement was prima, er werd meteen adequaat gereageerd toen mijn man zijn fototas op een van de locaties was vergeten. Al met al een aanrader voor een geslaagd personeelsuitje!"

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avondvaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.15 uur, einde ca. 22.00 uur.
De vaartocht is het gehele jaar mogelijk (In het winterseizoen een vervroegde start vanwege openingstijden bruggen)

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes