Happen Stappen Varen Groningen


Een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Groningen: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit top tien bedrijfsuitje:   

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
 • Rondvaart door Groningen
 • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
 • Stadswandeling met lokale gids
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Start van uw teamuitje

Uw uitje begint in de binnenstad van Groningen. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Inclusief een drankje.

Rondvaart in Groningen

Hierna stapt u aan boord. U start vlakbij het Groninger Museum, een bijzonder en kleurig geheel van op het oog drie verschillende bouwwerken. De rondvaart is daadwerkelijk een rondje om de stad heen, met als extraatje een stukje Eemskanaal met een heel moderne omgeving. In de binnenstad vaart u langs de Noorderhaven met de pakhuizen, bijzondere gevels en monumentale woonschepen. De Prinsentuinmuur met de Zonnewijzerpoort is de doorgang naar een verborgen stukje stad. Ook vaart u pal langs de Italiaans aandoende pastelkleurige Stadsschouwburg om bij de Oosterhaven te komen, het domein van de watersporters. Onderweg doen brugwachters driemaal een brug open voor de boot. Geniet samen van deze afwisselende rondvaart!

Hoofdgerecht naar keuze

U gaat van boord en wandelt met zijn allen naar het tweede restaurant. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het hoofdgerecht haalt een vlotte stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Groningen is een voormalige Hanzestad met prachtige pakhuizen aan de grachten, en een schitterende Stadsschouwburg die zó in Italië had kunnen staan. De bekende Martinitoren torent hoog boven de stad uit. Nieuw (eind 2019 geopend) is het Forum, een hoog, glad en hoekig bouwwerk op een plein vlak achter de Grote Markt. De bibliotheek en het filmhuis zijn in dit pand te vinden, verder zijn er culturele activiteiten.

Een leuke tegenstelling is het Goudkantoor: een historisch pand in warme kleuren met veel ramen, luiken en beeldhouwwerk. De gids pikt er in Groningen een aantal highlights uit voor uw groep, en vertelt u onderweg de leukste anekdotes. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

In het derde restaurant gaat u samen aan tafel, wederom in hartje stad. Ditmaal voor een dessert naar keuze of een (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is het hele jaar mogelijk. (In de wintermaanden met een aangepaste tijdsindeling) Er wordt gevaren met fluisterstille boten die helemaal overdekt zijn als het nodig is. De boten kunnen verwarmd worden, en er is een toilet aan boord. Eén van de boten heeft een rolstoellift.

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Groningen!

Review:
Mondzorg Bellingwolde: "Een aanrader voor een geslaagd personeelsuitje!"

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avond vaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.15 uur, einde ca. 22.00 uur.
De vaartocht is het gehele jaar mogelijk (In het winterseizoen een vervroegde start vanwege openingstijden bruggen)

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes