Happen Stappen Varen Gouda

Ontdek de schoonheid van het oude Gouda tijdens een heerlijk personeelsuitje: drie restaurants, een vaartocht en een stadswandeling…

Voorgerecht in hartje Gouda

U begint uw teamuitje in een beregezellig eetcafé in hartje Gouda. Er wordt een fijne snack of een voorgerecht geserveerd, samen met drankje naar keuze.

Vaartocht met gids

U vervolgt uw personeelsuitje met een prachtige avondvaartocht. U wordt per boot opgehaald bij het restaurant waarna uw vaartocht begint. Vanaf het water krijgt u een heel andere kijk op Gouda, een stad met een historie waarin water een belangrijke rol speelde. Er is een gids aan boord, aan wie u alles kunt vragen.

Aan tafel voor het hoofdgerecht

Hier gaat u samen aan tafel voor het hoofdgerecht. U maakt ter plekke een keuze tussen een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. Hierbij zijn nog eens twee drankjes inclusief.

Wandeling langs monumenten, hofjes en steegjes

Dan is het tijd om de benen te strekken! Uw gids heeft een fraaie wandeling uitgezet die ongeveer een uur duurt. U wordt geleid langs de mooiste monumenten, prachtige hofjes en steegjes en u hoort de sappigste anekdotes. Natuurlijk kunt u zich vergapen aan het karakteristieke stadhuis van Gouda en de St. Janskerk tijdens deze wandeling.

Feestelijk dessert

Bij het laatste restaurant aangekomen, neemt de gids afscheid. Nadat u bent aangeschoven, wordt u verrast met een heerlijk Grand Dessert. Met een kopje koffie of thee sluit u het afdelingsuitje af.

Eventuele dieetwensen hoeven geen probleem te zijn, aangezien wij er rekening mee houden. Op deze manier kunt u optimaal meegenieten van een volledig verzorgd groepsuitje in Gouda!


Review bedrijfsuitje

Mevrouw Narain: "Het arrangement was een groot succes, ik heb er veel complimenten voor gehad!"

Bedrijf uit Nieuwerkerk ad IJssel, anoniem: "Het arrangement was afwisselend en erg leuk om te doen. Het was qua weer een prachtige dag, op de grachten van Gouda varen was daarom heerlijk. Goede uitleg daarbij gekregen, niet teveel, gewoon goed. De stadswandeling met de gids was ook erg leuk. Duidelijk, informatief maar ook geïnteresseerd naar ons toe als team. Het eten bij de restaurants was prima, met als topper een fantastisch dessert! Enig minpunt: bij één van de restaurant viel de bediening erg tegen.Het contact met Stadsarrangement verliep uitstekend. Snel, duidelijk en klantvriendelijk."

De heer Rietveld: "De contacten met stadarrangement waren oké. De inhoud van ons teamuitje was goed. De begeleiding en restaurants waren klantvriendelijk."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Proeverij van voorgerechten inclusief drankje
- Exclusieve avondvaartocht
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Wandeling met gids via mooie route naar laatste restaurant
- Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Tijdsindicatie: start 16.30 uur, einde ca. 22.15 uur.

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes