Happen Stappen Varen Gouda


Een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Gouda: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit top tien bedrijfsuitje:   

■ Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
■ Rondvaart 
door Gouda
■ Hoofdgerecht 
naar keuze inclusief 2 drankjes
■ Stadswandeling
met lokale gids
■ Nagerecht 
naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Start van uw teamuitje

Uw uitje begint in de binnenstad van Gouda. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Inclusief een drankje.

Rondvaart in Gouda

Hierna stapt u aan boord. De rondvaart begint in het centrum. Vroeger was 'waterstad Gouda' dé verbinding voor de handel tussen Vlaanderen en de Hollandse steden. Nu vaart u samen deze zelfde handelsroute. Onderweg komt u door smalle grachtjes, de Donkere Sluis, en de bekende Visbanken met de zuilen aan weerskanten van de gracht. Uw schipper vertelt u er alles over. De mooie bruggen in Gouda kunt u van heel dichtbij bekijken. Bijzonder in Gouda is de halfronde Museumhaven. Hier liggen allerlei monumentale schepen die bewoond worden. Daarnaast is er voor de bruine vloot gelegenheid om aan te leggen. Vlak achter deze museumhaven stroomt de IJssel, populair bij watersporters. Verbaas u over het contrast tussen de gezellig drukke plekken in de stad en de rust op het water.

Hoofdgerecht naar keuze

U gaat van boord en wandelt met zijn allen naar het tweede restaurant. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het diner haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Op deze route is er aandacht voor een aantal bezienswaardigheden. Het stadhuis springt er meteen uit. Het kan niet missen, dit iconische gebouw met de rood-witte luiken. Het staat op het Marktplein. Hier worden ook de Goudse Kaasmarkten gehouden. Verder heeft Gouda de langste kerk van Nederland, een bibliotheek in een chocoladefabriek en is de stad winnaar geweest van de 'Beste binnenstad van Nederland' wedstrijd. De gids pikt er een aantal highlights voor u uit, laat u leuke straatjes en steegjes zien, en vertelt u mooie verhalen onderweg. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. Ditmaal voor een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

Alles geregeld

We kennen alle restaurants persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is mogelijk van 16 april t/m 24 oktober. Er wordt gevaren met gedeeltelijk overdekte boten. De boten kunnen verwarmd worden, en er is een toilet aan boord. In de winter kunt u ons walking dinner reserveren.

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Gouda!

Reviews bedrijfsuitje
Mevrouw Narain: "Het arrangement was een groot succes, ik heb er veel complimenten voor gehad."
De heer Rietveld: "De inhoud van ons teamuitje was goed. De begeleiding en restaurants waren klantvriendelijk."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Proeverij van voorgerechten inclusief 1 drankje
- Rondvaart in Gouda (1,5 uur)
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Wandeling met gids via mooie route naar laatste restaurant
- Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Tijdsindicatie: start 16.30 uur, einde ca. 22.15 uur.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes