Happen Stappen Varen Enkhuizen


Op één avond eet u in drie verschillende restaurants. Tussendoor geniet u samen van een rondvaart en een stadswandeling.

Begin van uw bedrijfsuitje

Uw uitje begint in de binnenstad van Enkhuizen. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Inclusief een drankje.

Rondvaart Enkhuizen

Hierna stapt u aan boord. De rondvaart begint in het centrum. Hier ziet u de stadsboerderijen die via het water verbonden waren met hun landerijen. Ze horen bij de 'boerenhoek'. Enkhuizen was dé haringstad, dus is er ook een 'vissershoek' met een verbinding naar het IJsselmeer. U vaart een stukje langs de stervormige omwalling 'De Vest'. Hier even alleen maar ruimte, rust, en groen. U vaart vlak bij een historische verdedigingspoort de stad weer in, om te kijken naar historische theehuisjes, werkplaatsen, en prachtige eeuwenoude panden. Geniet van deze afwisselende vaartocht! Uw schipper vertelt u er alles over.

Hoofdgerecht naar keuze

U gaat van boord en wandelt met zijn allen naar het volgende restaurant. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het diner haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Voor een relatief kleine stad heeft Enkhuizen veel te bieden: het is een watersport walhalla met havens en strand, Sprookjeswonderland is er gevestigd, én het heeft het Zuiderzeemuseum als toeristenmagneet. Maar tijdens deze wandeling concentreert de gids zich op de binnenstad. Hier vindt u de Drommedaris (oftewel Drom), de verdedigingstoren die op vrijwel elke ansichtkaart te vinden is. Hier ziet u ook de meest bijzondere historische panden, pal aan het water.

Het Snouck van Loosenpark is een prachtig (bewoond) park in het centrum. Ooit opgezet voor de minder rijke arbeiders, nu onbetaalbaar om te wonen maar nog steeds prachtig. De 75 meter hoge Zuiderkerk staat pal in het centrum aan het (bijna) einde van de winkelstraat. Iedereen die gevaren heeft op het IJsselmeer herkent de kerktoren van de skyline. Enkhuizen heeft een prachtig stadhuis, dat niet toevallig sterk lijkt op het Paleis op de Dam. En ook het mooie station vlakbij één van de havens is de moeite waard. De gids pikt er een aantal highlights voor u uit, en vertelt u mooie verhalen onderweg. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. Ditmaal voor een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is mogelijk van 1 april t/m 30 september. Er wordt gevaren met open boten. Voor een buitje is er een paraplu aan boord. Bij slecht weer kunt u de rondvaart twee dagen van te voren kosteloos annuleren. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren.

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Enkhuizen!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Vaartocht met start bij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Dessert naar keuze of (petit) Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes