Happen Stappen Varen Den Bosch

Beleef een magnifiek bedrijfsuitje in het oogverblindende Den Bosch. Een rondvaart, wandeling en bezoek aan drie restaurants!

Proeverij van voorgerechten

Bij aanvang van het teamuitje wordt u gastvrij ontvangen in één van de mooiste restaurants van de stad. Op deze fantastische toplocatie krijgt u een proeverij van voorgerechten geserveerd. Er wordt een mooi glas wijn of een drankje naar keuze bij geschonken.

Wonderschone rondvaart

Het arrangement krijgt zijn vervolg met een heerlijke avondvaartocht. U maakt een van de meest bijzondere vaartochten van Nederland, over de fameuze Binnendieze. U vaart deels onder de huizen door en beleeft de schoonheid van de stad op een unieke manier! Uw gids aan boord kan u alles vertellen over de stad.

Hoofdgerecht in hartje Den Bosch

In een goed restaurant in hartje stad geniet u met het hele gezelschap van een uitgebreid hoofdgerecht. U kiest ter plekke uit het rijke aanbod van vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Bij het diner zijn nog eens twee drankjes inbegrepen.

Ontspannen stadswandeling

Na dit heerlijke culinaire feestje haalt uw gids u op om u langs een aantal markante bezienswaardigheden te leiden. In de authentieke straatjes en steegjes van de stad laat u zich makkelijk aansteken door zijn enthousiasme!

Gevarieerde dessertkaart

Nu wacht u nog een heerlijk dessert! De dessertkaart biedt een ruime keuze uit onder andere chocolade mousse, crème brulee of parfait. U sluit het groepsuitje gezellig af met een kopje koffie of thee.

Voor het gehele arrangement houden we rekening met eventuele dieetwensen. U kunt met een rustig gevoel genieten van een puntgaaf georganiseerde avond!

Reviews van dit personeelsuitje:

Delaware: "Echt super leuke dag geweest, met veel eten en het buitje viel precies toen we op de boot stapten en konden we even schuilen!"

Bedrijf uit Den Bosch, publieke sector: "Het arrangement was prima verzorgd. De restaurants waren goed voorbereid op onze komst, het eten was goed, de rondvaart is prima verlopen en ook de stadsgids was ruim op tijd aanwezig. Het contact met stadsarrangement was prima. We hebben alle info op tijd gekregen en ook de service was goed.

Hazon Products: "Het was een erg leuke en gezellige dag, de restaurants waren goed en de rondvaart was leuk. Alleen jammer dat we niet buiten konden zitten met het mooie weer. Contact was goed en klantvriendelijk, snelle reactie per mail."

Ciber: "Erg leuk, enthousiaste mensen die de rondleiding verzorgden, hadden veel kennis en brachten het leuk. Eet locaties erg gezellig en sfeervol."

Bedrijf uit Apeldoorn, anoniem: "Erg leuk concept, happen/stappen/varen. Geen statisch etentje, vaartocht erg leuk en wandeling zeer interessant. Goed georganiseerd. Contact met Stadsarrangement verliep prima.

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst met proeverij van voorgerechten en een drankje
- Avondvaartocht over de Binnendieze, exclusief voor uw groep
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk dessert naar keuze met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

Vaarseizoen: april t/m oktober

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Helpdesk

Komt u er niet uit? Laat ons u helpen!
Keurmerk groepsuitjes