Happen Stappen Varen Delft

Maak kennis met de gastvrijheid van de Delftenaren! Tijdens uw bedrijfsuitje bezoekt u 3 restaurants en ontdekt u de vele schitterende plekjes van de binnenstad.

Voorgerecht met een drankje

Om uw teamuitje te beginnen krijgt u een drankje geserveerd. Vervolgens geniet u van het voorgerecht, een heerlijke Carpaccio!

Wandeling door het verleden

Dan is het tijd voor een mooie stadswandeling. De gids heeft speciaal voor dit groepsuitje een prachtige route uitgedacht. Delft kreeg al in 1246 stadsrechten toebedeeld en er is nog altijd veel van het verleden terug te zien. U eindigt bij het volgende restaurant, waar uw gids afscheid neemt van de groep.

Hoofdgerecht met vlees, vis of vegetarisch

In een gezellig restaurant gaat u vervolgens aan tafel om van het hoofdgerecht te genieten. De keuze is gevarieerd. Er staan vlees-, vis- en vegetarische gerechten op de kaart.  Bovendien zijn nog eens twee drankjes bij de maaltijd inbegrepen.

Vaartocht door het oude Delft

Hierna gaan de trossen van uw personeelsuitje eindelijk echt los! U gaat aan boord van een exclusief voor u afgehuurde boot en maakt een prachtige tocht door het oude Delft van de binnenstad. Wanneer u uw interesse kenbaar maakt, vertelt de schipper honderduit!

Verrassend nagerecht

In het laatste restaurant van de dag schuift u aan voor een heerlijk dessert: een 'Zuccotto', een romig Toscaans laagjesdessert met mascarpone en chocolade. Bij het kopje koffie of thee na kunt u nog lange tijd napraten over dit heerlijke bedrijfsuitje.

Uiteraard houden we ook bij dit uitje in Delft rekening met eventuele dieetwensen. Zo kunt u zelf ook zorgeloos meegenieten van een feilloos verzorgd afdelingsuitje in Delft!

Review personeelsuitje

Spot ICT Oplossingen: "Het arrangement was prima in orde, alles is verlopen zoals besproken. We liepen een beetje uit bij de stadswandeling waardoor we verder in het programma wat krap kwamen te zitten met het boottochtje, na het hoofgerecht moesten we haasten om de boot te halen. Dit kwam voornamelijk omdat we er zelf voor hadden gekozen iets later bij de eerste twee restaurants aan te komen. De opbouw van het programma was prima in orde, na het laatste gerecht hebben we nog een tijdje op het terras gezeten waarna we weer netjes door de buschauffeur naar Purmerend zijn gebracht. Het contact met Stadsarrangement was prima, doorgaans snelle en duidelijke reacties op de e-mails en goed bereikbaar per telefoon. Onze wensen om de volgorde van het arrangement aan te passen en er wat aan toe te voegen werden flexibel opgepakt en in het programma verwerkt."

Sportfondsen: "Prima! Super leuk, zeer afwisselend, goede kwaliteit van het eten en avond vullend. Stadsarrangement ook prima meegedacht voor het programma.

De heer Van de Wel: "We wilden ons 50 jarig huwelijk in een klein gezelschap vieren en zochten iets afwisselend. Via Google kwam ik stadsarrangement tegen. Het programma van stappen, happen en varen is heel afwisselend. Het eten op verschillende plaatsen heeft leuke voordelen, zoals spontane verandering van tafelschikking; het eten was goed en gevarieerd en bij het binnenkomen kregen we het gevoel dat we meer dan welkom waren. Vooral de rondwandeling werd met verve door de gids gebracht. Wij en de familie en vrienden vonden het een geslaagde dag. Snelle en heldere communicatie. Mijn complimenten voor dit leuk groepsuitje."

Rijksdienst voor ondernemend Nederland: "Over het algemeen hebben wij een erg leuk uitje gehad, maar het uitje was perfect geweest als wij bij het tweede restaurant in een leukere ruimte hadden kunnen zitten. Het contact met jullie verliep prima."

Centrum apotheek: "We hebben van het uitje genoten! Het was een leuke dag. Ook het dieet gedeelte was prima verzorgd.

TNO: "Heel arrangement was goed, de restaurants lagen dicht bij elkaar, vriendelijke mensen. De gids was ook een heel leuke, vriendelijk man. Hij vertelde met passie en humor, zo ook de man op de boot. Het contact met Stadsarrangement was vriendelijk, snel en begripvol."

Klaverblad Verzekeringen: "Wij hebben allemaal erg genoten van dit bedrijfsuitje in Delft. Ook het weer heeft daar een grote rol in gespeeld. Het voorgerecht was wat beperkt, dit gaf wat problemen met sommige diëten, vegetarisch en geloof. Dit werd trouwens wel goed opgelost door de locatie. De boottocht was leuk, jammer dat de ramen nat waren, maar daar kan niemand wat aan doen. Het hoofdgerecht was zalig. De stadswandeling was leuk. Nadeel, onze gids sprak erg zacht (ook wat lawaai op straat), waardoor de meesten niet goed konden verstaan wat er verteld werd. Het nagerecht was prima. Al met al een leuke middag/avond.  Het contact met Stadsarrangement verliep over het algemeen prima ondanks dat er wel wat communicatie in de vakantieperiode verliep. Ook voor het probleem met betrekking tot een te vroege aanvang is voor zover het in jullie vermogen ligt voor een groot deel opgelost. Mijn conclusie is dus dat de snelheid, klantvriendelijkheid, enz. prima is."

Hills accountants en adviseurs: Wij vonden het een prima arrangement. De reacties waren ook zeer positief. Het is informatief en afwisselend. Niet het concept van de hele avond aan 1 tafel te zitten, maar lekker ongedwongen de stad verkennen met tussendoor een prima verzorgd hapje en drankje. Het contact verliep prima, snel, duidelijk en klantvriendelijk.

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Voorgerecht inclusief drankje
- Stadswandeling met gids
- Hoofdgerecht (vis/vlees/vegetarisch) inclusief 2 drankjes
- Exclusieve vaartocht naar laatste restaurant
- Heerlijk dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 21.30 uur

Vaarseizoen: april t/m oktober;
maart en november op aanvraag

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes