Happen Stappen Varen Delft

Maak kennis met de gastvrijheid van de Delftenaren! We hebben de mooiste restaurants voor u uitgezocht, en uw groep bezoekt er maar liefst drie! 

Voorgerecht met een drankje

In één van de gezellige restaurants in de binnenstad van Delft heet de gastheer u hartelijk welkom. Uw uitje begint met een heerlijk voorgerecht naar keuze, of een proeverij van voorgerechten. U kiest hier een lekker drankje bij. 

Grachtentocht Delft

Hierna gaan de trossen los! U gaat aan boord van een mooie boot en maakt een prachtige tocht door de mooie binnenstad. Net als Amsterdam heeft ook Delft een grachtengordel. U ervaart Delft vanuit een heel ander perspectief als u onder de eeuwenoude boogbruggen doorvaart. De tocht voert u langs historische bezienswaardigheden als VOC-locaties en patriciërshuizen.   

Hoofdgerecht; vis, vlees of vegetarisch

In een gezellig restaurant gaat u vervolgens aan tafel om van het hoofdgerecht te genieten. De keuze is gevarieerd. Er staan vlees-, vis- en vegetarische gerechten op de kaart. Bovendien zijn nog eens twee drankjes inbegrepen. Na het hoofdgerecht haalt de gids uw groep op bij het restaurant. 

Afwisselende stadswandeling

Het tijd voor een mooie stadswandeling door deze gezellige studentenstad! De gids heeft speciaal voor dit groepsuitje een prachtige route uitgedacht van een uur door het historisch hart van Delft. Hij laat u een aantal mooie bezienswaardigheden zien zoals bijvoorbeeld het markante stadhuis. Ook leidt hij u door mooie straatjes en onontdekte steegjes en vertelt hij u de leukste anekdotes. De gids brengt u ten slotte naar het laatste restaurant, waar hij afscheid neemt. 

Heerlijk nagerecht

In dit mooie restaurant in de binnenstad schuift u aan voor een heerlijk dessert naar keuze of een grand dessert. Bij het kopje koffie of thee na kunt u nog lange tijd napraten over dit heerlijke bedrijfsuitje.

Uiteraard houden we ook bij dit bedrijfsuitje in Delft rekening met eventuele dieetwensen. Zo kunt u zelf ook zorgeloos meegenieten van een feilloos verzorgd arrangement in Delft!

Reviews personeelsuitje

De heer Van de Wel: "We wilden ons 50 jarig huwelijk in een klein gezelschap vieren en zochten iets afwisselend. Via Google kwam ik stadsarrangement tegen. Het programma van stappen, happen en varen is heel afwisselend. Het eten op verschillende plaatsen heeft leuke voordelen, zoals spontane verandering van tafelschikking; het eten was goed en gevarieerd en bij het binnenkomen kregen we het gevoel dat we meer dan welkom waren. Vooral de rondwandeling werd met verve door de gids gebracht. Wij en de familie en vrienden vonden het een geslaagde dag. Snelle en heldere communicatie. Mijn complimenten voor dit leuk groepsuitje."

TNO: "Heel arrangement was goed, de restaurants lagen dicht bij elkaar, vriendelijke mensen. De gids was ook een heel leuke, vriendelijk man. Hij vertelde met passie en humor, zo ook de man op de boot. Het contact met Stadsarrangement was vriendelijk, snel en begripvol."

Hills accountants en adviseurs: Wij vonden het een prima arrangement. De reacties waren ook zeer positief. Het is informatief en afwisselend. Niet het concept van de hele avond aan 1 tafel te zitten, maar lekker ongedwongen de stad verkennen met tussendoor een prima verzorgd hapje en drankje. Het contact verliep prima, snel, duidelijk en klantvriendelijk.

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
(Met voorstel tijdsindeling)
16.00 uur Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten inclusief drankje
17.00 uur Mooie vaartocht door Delft
18.15 uur Hoofdgerecht (vis/vlees/vegetarisch) inclusief 2 drankjes
19.45 uur Stadswandeling met gids (per ca. 20 personen een eigen gids)
20.45 uur Heerlijk dessert naar keuze of grand dessert, met afsluitend koffie of thee

Wilt u liever een andere begintijd? Neemt u contact met ons op! We informeren u graag of het mogelijk is om het uitje aan uw wensen aan te passen!

Vaarseizoen: april t/m oktober;
maart en november op aanvraag

In de wintermaanden kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ons Walking Dinner arrangement...

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes