Happen Stappen Varen Delft


Een diner in drie verschillende restaurants op één avond. Tussendoor maakt u een rondvaart en een stadswandeling.

Begin van uw teamuitje 

In één van de gezellige restaurants in de binnenstad van Delft heet de gastheer u hartelijk welkom. Uw uitje begint met een heerlijk voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. U kiest hier een lekker drankje bij. 

Rondvaart in Delft

Hierna gaan de trossen los! U gaat aan boord van een mooie boot en maakt een prachtige tocht door de mooie binnenstad. Net als Amsterdam heeft ook Delft een grachtengordel. U ervaart Delft vanuit een heel ander perspectief als u onder de eeuwenoude boogbruggen doorvaart. U vaart deels door smalle grachten met gezellige terrassen op de kade en u vaart langs de gracht waar Vermeer voor het eerst begon met schilderen. Tweemaal per week is er markt in Delft, u zit hier al varend met uw neus bovenop. U komt langs prachtige grachtenpanden en historische bezienswaardigheden zoals VOC-locaties en patriciërshuizen. De gids vertelt u er alles over.

Hoofdgerecht; vis, vlees of vegetarisch

In een gezellig restaurant gaat u vervolgens aan tafel om van het hoofdgerecht te genieten. De keuze is gevarieerd. Er staan vlees-, vis- en vegetarische gerechten op de kaart. Bovendien zijn nog eens twee drankjes inbegrepen. Na het hoofdgerecht haalt de gids uw groep op bij het restaurant. 

Stadswandeling door Delft

Het is tijd voor een mooie stadswandeling door deze gezellige studentenstad. De gids heeft speciaal voor dit groepsuitje een prachtige route uitgestippeld door het historisch hart van Delft. Bezienswaardigheden in overvloed in Delft! Hij laat u een aantal highlights zien, bijvoorbeeld de Nieuwe Kerk, het prachtige stadhuis met de gevangenistoren, de Beestenmarkt (gezellig plein) of de Oude Kerk. Ook leidt hij u door mooie straatjes en onontdekte steegjes, en vertelt hij u de leukste verhalen. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Het derde restaurant heeft een leuke tafel voor u vrijgehouden. Hier geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee. 

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is mogelijk van 1 april tot en met 31 oktober. De boten zijn open als het kan. In de maanden dat er geen vaartocht is, kunt u ons walking dinner reserveren.

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Delft!

Reviews personeelsuitje
De heer Van de Wel: "Wij vonden het een geslaagde dag. Mijn complimenten voor dit leuk groepsuitje."
TNO: "Heel arrangement was goed, de restaurants lagen dicht bij elkaar, vriendelijke mensen."
Hills accountants en adviseurs: "De reacties waren zeer positief." 

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
Diner in drie verschillende restaurants, drankjes, rondvaart en stadswandeling. Hieronder vindt u een veelgekozen tijdsindeling:

- 16.00 uur Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten inclusief 1 drankje
- 17.00 uur Mooie vaartocht door Delft (45 minuten)
- 18.15 uur Hoofdgerecht (keuze vis/vlees/vegetarisch) inclusief 2 drankjes
- 19.45 uur Stadswandeling met gids (per ca. 20 personen een eigen gids)
- 20.45 uur Dessert naar keuze of grand dessert, met afsluitend koffie of thee

Wilt u liever een andere tijdsindeling? Neemt u contact met ons op! We informeren u graag of het mogelijk is om het uitje aan uw wensen aan te passen!

Vaarseizoen: april t/m oktober;
maart en november op aanvraag

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes