Happen Stappen Varen Amsterdam

Een exclusief bedrijfsuitje in Amsterdam. Leer de stad van verschillende kanten kennen en geniet van de culinaire rijkdom!

Een heerlijke proeverij als voorgerecht

Vriendelijk en gastvrij wordt u ontvangen in een goed restaurant in het hart van de hoofdstad. Bij wijze van welkom geniet u van een drankje en een heerlijke proeverij van voorgerechten.

Vaartocht door de monumentale grachten

U vervolgt uw personeelsuitje met een avondvaartocht door de Amsterdamse grachten. Het water biedt u een heel andere kijk op de stad! U vaart langs de Munttoren, door de Herengracht, de Brouwersgracht en zelfs een stukje over het IJ!

Kies zelf uw hoofdgerecht

Na een behouden vaart bereikt u het volgende restaurant. De gastvrije ontvangst wordt ook hier opgeluisterd met een welkomstdrankje, waarna het tijd is voor een smakelijk hoofdgerecht. U kiest zelf uit vis-, vlees- of vegetarische gerechten waar u op dat moment het meeste zin in heeft. Bij het diner is uiteraard nog een drankje inbegrepen.

Enerverende stadswandeling

Aan het eind van het diner staat uw gids al klaar om u door de stad te leiden. Hij heeft een mooie route van een uur voor u bedacht, die zijn eindpunt heeft bij het laatste restaurant. We zijn nog steeds in het hartje van de stad.

Een heerlijk dessert tot besluit

U laat zich nog een keer verwennen, met een heerlijk Grand Dessert. Daarna is het nog even napraten met een lekker kopje koffie of thee, alvorens u op een supergoed bedrijfsuitje kunt terugkijken!

Het spreekt vanzelf dat we rekening houden met mogelijke dieetwensen tijdens uw teamuitje in Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat u zich daarover niet druk hoeft te maken en ontspannen kunt meegenieten!

Tip! Happen, stappen, Lightfestival

Tussen 29 november 2019 en 19 januari 2020 staat Amsterdam in het teken van het Amsterdam Light Festival. Het Amsterdam Light Festival beleeft u pas echt vanaf het water met een vaartocht die langs de vele prachtig verlichte kunstwerken voert. Kunstenaars uit vele landen hebben ook deze keer weer hun creativiteit de vrije loop gelaten om u tijdens de vaartocht te betoveren met een waar lichtspektakel. Bekijk ons Happen, stappen, Lightfestival arrangement.


Reviews:

Woningnet: "Prima programma, leuk en afwisselend, goede timing en afstand, goed tempo erop. Ik zou zelf nog een drankje op de boot inbouwen. En iets van brood met tapenade of zo bij het hoofdgerecht en/of een salade (alleen een bord pasta is dan wat karig hoewel de hoeveelheid prima was). Wij waren daar ook blij dat we 3 drankjes hadden ingecalculeerd gezien de warmte en tijd die we daar hadden. De locatie voor het toetje werd t.o.v. de andere 2 toplocaties als iets minder ervaren (hotel, grote zaal, onpersoonlijker als de gezellige restaurants daarvoor). Uitstekend georganiseerd en flexibel."

Impressed: "Leuk programma, restaurants waren goed. Iets te strak schema met de afstand tussen de restaurants maar we hebben het laatste restaurant gebeld dat we later waren. Het contact met Stadsarrangement was goed, eerste offerte duurde wat lang. Maar daarna liep het contact vlot, snel en vriendelijk." (red: deze groep heeft het wandelgedeelte met gids achterwege gelaten vanwege late starttijd)

OBS Zuidooster: "We zijn zeer tevreden over ons uitje. Iedereen was razend enthousiast. Goed bevallen en zeker een aanrader. Het contact was prima. Wijzigingen en vragen werden snel beantwoord."

VWC Office: "Het was een hartstikke leuk groepsuitje, wisselende dingen dus eens weer met een andere collega in gesprek en niet de hele avond op één plek naast dezelfde. De communicatie en organisatie waren goed en snel. Wel was de tijd voor het voorgerecht te krap."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje (bier/wijn/fris/koffie/thee)
- Grachtentocht met start bij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

Hele jaar mogelijk!

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag


Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes