Happen Stappen Varen Alkmaar

Op dit exclusieve groepsuitje in de historische binnenstad bezoekt u drie restaurants, maakt u een wandeling én een vaartocht!

Hartelijk ontvangst

Aan het begin van uw personeelsuitje wordt u hartelijk verwelkomd in een van de gezelligste restaurants van Alkmaar, pal aan het Waagplein. U kiest zelf een voorgerecht en geniet met het hele gezelschap van een drankje.

Vaartocht door een roemrijk verleden

U wandelt met zijn allen naar de boot die exclusief voor uw groep is gereserveerd. Een mooie vaartocht door de grachten leidt langs roemruchte plekken uit de Gouden Eeuw. Als u er prijs op stelt vertelt de schipper u alles over de bezienswaardigheden versneden met anekdotes van Alkmaar. (Vaarseizoen 2014: april t/m oktober)

Hoofdgerecht in een sfeervol restaurant

De boot meert vlakbij de ingang van een sfeervol restaurant aan. U bevindt zich nog altijd in de mooie binnenstad van Alkmaar! Als u bent aangeschoven, kiest u een hoofdgerecht uit de gevarieerde opties op de menukaart. Bij deze heerlijke maaltijd zijn twee drankjes inbegrepen.

Prachtige stadswandeling

Vervolgens komt een enthousiaste stadsgids uw groep ophalen. Hij loopt samen met u een mooie route naar het derde restaurant, waarbij hij u onderweg wijst op de mooie bezienswaardigheden en 'onontdekte' stukjes Alkmaar. Hij heeft ervoor gezorgd dat de wandeling perfect aansluit op de vaartocht.

Dessert ter afsluiting van uw teamuitje

Na de wandeling gaat u gezellig met zijn allen aan tafel voor het Grand Dessert. Na deze proeverij van verschillende heerlijkheden krijgt u koffie of thee geserveerd.

Het spreekt vanzelf dat we rekening houden met speciale dieetwensen. U kunt heerlijk en zorgeloos meegenieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje in de kaasstad!

Review teamuitje

Bedrijf uit Velsen, anoniem: "Ik wil Stadsarrangement hartelijk bedanken voor het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje. Mede door de goede communicatie in het voortraject is alles op de avond zelf prima verlopen. De drie restaurants waren van een goed niveau en boden ons, met een groep van circa 25 personen, overal een eigen ruimte. Een vette pluim voor Stadsarrangement.nl!

Mevrouw Spaans: "Het was een prima arrangement en de klantvriendelijkheid was goed. We hadden prachtig weer, en daar hebben tijdens de vaartocht heerlijk van genoten. We hebben in alle restaurants heerlijk gegeten, en vooal het dessert was voortreffelijk! Dank voor een prima georganiseerd bedrijfsuitje in Alkmaar."

NAM: "Inhoudelijk was het een prima arrangement en de klantvriendelijkheid was goed. Het grand dessert was excellent! Eén punt van comentaar voor het team was het tweede restaurant in ons arrangement (hoofdgerecht) De keuze was beperkt en de gerechten simpel.Dank voor een prima georganiseerd bedrijfuitje in Alkmaar."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Welkomstdrankje en voorgerecht
- Exclusieve vaartocht naar volgende restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Persoonlijke stadsgids
- Grand Dessert inclusief koffie of thee

Start: 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur

Veelgestelde vragen over dit arrangement:

Vergelijkbare arrangementen:
Walking Dinner Alkmaar

Ga naar andere bedrijfsuitjes in Alkmaar

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Helpdesk

Komt u er niet uit? Laat ons u helpen!
Keurmerk groepsuitjes