Happen Stappen Varen Gouda - Coronaproof


Een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Gouda: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit top tien bedrijfsuitje:   

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
 • Rondvaart door Gouda
 • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
 • Stadswandeling met lokale gids
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Start van uw Happen, stappen en varen arrangement

Uw uitje begint in de binnenstad van Gouda. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. In beide gevallen weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Inclusief een drankje.

Rondvaart in Gouda

Hierna stapt u aan boord. De rondvaart begint in het centrum. Vroeger was 'waterstad Gouda' dé verbinding voor de handel tussen Vlaanderen en de Hollandse steden. Nu vaart u deze handelsroute samen. Onderweg komt u door smalle grachtjes, de Donkere Sluis en de bekende Visbanken met de zuilen aan weerskanten van de gracht. Uw schipper vertelt u er alles over. De mooie bruggen in Gouda kunt u van heel dichtbij bekijken. Bijzonder in Gouda is de halfronde Museumhaven. Hier liggen allerlei monumentale schepen die bewoond worden. Daarnaast is er voor de bruine vloot gelegenheid om aan te leggen. Vlak achter deze museumhaven stroomt de IJssel, populair bij watersporters. Verbaas u over het contrast tussen de gezellig drukke plekken in de stad en de rust op het water.

Hoofdgerecht naar keuze

U gaat van boord en wandelt met zijn allen naar het tweede restaurant. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart met toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het diner haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Op deze route is er aandacht voor een aantal bezienswaardigheden. Het stadhuis springt er meteen uit. Het kan niet missen, dit iconische gebouw met de rood-witte luiken. Het staat op het Marktplein. Hier worden ook de Goudse Kaasmarkten gehouden. Verder heeft Gouda de langste kerk van Nederland, een bibliotheek in een chocoladefabriek en is de stad winnaar geweest van de 'Beste binnenstad van Nederland' wedstrijd. De gids pikt er een aantal highlights voor u uit, laat u leuke straatjes en steegjes zien, en vertelt u mooie verhalen onderweg. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw bedrijfsuitje in Gouda

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze avond. Ondertussen geniet u samen van een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U sluit de avond af met een kopje koffie of thee.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken in Gouda met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en het eten.

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! Geef het aan ons door. We zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?
Elke dag van de week. Het arrangement met de hieronder genoemde tijdsindeling is mogelijk van 16 april t/m 24 oktober. U vaart in een boot die gedeeltelijk overdekt kan worden. De boot kan verwarmd worden en er is een toilet aan boord. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren. 

Coronaproof-aanpassingen

De rondvaart wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen van Rijksoverheid/RIVM. Hierdoor wordt de capaciteit per boot minder en kan een toeslag gelden. Afhankelijk van de beschikbaarheid doet u de stadswandeling in kleine groepjes met een gids of middels een speciale app die u zelf downloadt op uw smartphone. In de restaurants zit u in tweetallen dicht bij elkaar met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Mensen uit 1 huishouden worden aan 1 tafel geplaatst.

Reviews bedrijfsuitje

Mevrouw Narain: "Het arrangement was een groot succes, ik heb er veel complimenten voor gehad."
De heer Rietveld: "De inhoud van ons teamuitje was goed. De begeleiding en restaurants waren klantvriendelijk."

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Gouda!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
· Proeverij van voorgerechten of voorgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
· Rondvaart door Gouda (1,5 uur)
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
· Stadswandeling (1 uur) met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Dessert naar keuze of (petit) grand dessert inclusief koffie of thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
16.00 uur Voorgerecht
17.00 uur Rondvaart
18.45 uur Hoofdgerecht
20.15 uur Stadswandeling
21.15 uur Dessert
22.00 uur Einde (schatting)

Eerder of later beginnen? Neem contact met ons op!

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes