Haka workshop Amsterdam - NIEUW!

Ontvangst

Uw personeelsuitje begint in het hart van Amsterdam, waar u warm wordt verwelkomd met een drankje naar keuze en waar u kennismaakt met uw deskundige Haka-workshopbegeleider.

Oorsprong Haka - een eeuwenoude traditie

De Hake is van oorsprong een krijgersdans, afkomstig uit Nieuw-Zeeland en beoefend door de Maori. Deze krachtige dans is niet alleen een cultureel erfgoed, maar wordt ook wereldwijd erkend, vooral tijdens rugbywedstrijden door het Nieuw-Zeelandse team.

Een onvergetelijke Haka Workshop

Begeleid door onze ervaren Haka-instructeur, zult u eerst als groep de Haka ervaren. Met zijn diepgaande kennis van de Haka zorgt hij voor een ongeëvenaarde teamgeest. Vervolgens wordt de groep opgedeeld in teams, elk met de uitdaging om hun eigen Haka te creëren, compleet met eigen woorden en unieke bewegingen geïnspireerd op de traditionele Haka. Elk team zal hun Haka presenteren aan de rest van de groep, wat resulteert in een onvergetelijke ervaring die de teamgeest versterkt.

Afsluiting in stijl tijdens een driegangen keuzediner

Sluit het arrangement in stijl af met een heerlijk driegangen keuzediner, waarbij de deelnemers de gelegenheid krijgen om feedback te geven op elkaars Haka-optredens.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 19 € 95 € 109,25
20 - 50 € 86 € 98,90
51 - 80 € 82 € 94,30
81 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- welkomstdrankje
- workshop Haka van ca. 1 - 1,5 uur
- begeleiding
- foto impressie en een groepsfoto
- driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie