Grachtentocht en stadswandeling Breda

Een onderhoudend bedrijfsuitje! Bezoek tweegezellige restaurants, maak een prachtige stadswandeling en vaartocht en laat uw collega's genieten!

Lunch in een gezellig restaurant

Ter aanvang van dit personeelsuitje vindt een gastvrij ontvangst in een gezellig restaurant in hartje Breda. Met een goed verzorgde lunch - soep, luxe belegd broodje, consumptie naar keuze - worden u en uw collega's in de watten gelegd.

Rondvaart in Breda

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen rondvaart door de singels van Breda. U vaart langs het beroemde Spanjaardsgat, een waterpoort vlakbij het Kasteel van Breda. Het kasteel uit de 14e eeuw is goed te zien vanaf het water. Hier is de Koninklijke Militaire Academie gevestigd. U pakt op de route zelfs een stukje groen mee (het Valkenbergpark). Onderweg krijgt u uitleg, hoort u leuke weetjes, en verbaast u zich over het contrast tussen de drukte in de stad en de rust op het water. 

Stadswandeling met mooie bezienswaardigheden

Uw gids staat al voor u klaar bij de aanlegplaats. Samen loopt u een mooie route door het centrum van Breda. De gids laat u een aantal van de highlights zien, zoals bijvoorbeeld de historische Begijnhof, de Grote Markt met alle Brabantse gezelligheid, de Onze Lieve Vrouwekerk, of de moderne vormgeving van het Chassé theater. Maar er is ook tijd voor andere bezienswaardigheden zoals de Blind Walls Gallery. Verschillende internationale kunstenaars maakten verspreid door de stad bijzondere muurschilderingen die een link hebben met verleden, heden of toekomst van Breda. De wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Driegangen keuzediner met gevarieerde keuze

In het Bourgondische Breda mag u natuurlijk een heerlijke maaltijd verwachten en u wordt daarin niet teleurgesteld. Met het hele gezelschap geniet van een smakelijk driegangen keuzediner. Met eventuele dieetwensen houden we uiteraard gedurende het gehele arrangement rekening.Kortom: voor ieder wat wils!

Zorgeloos en ontspannen maakt u een bijzonder dage Breda mee!

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is mogelijk van maart tot en met november. In Breda varen open boten, die deels te overkappen zijn als het nodig is. In de maanden dat er niet gevaren wordt, kunt u ons walking dinner reserveren. 

Reviews:
RDW: "De lunch was goed en voldoende, De stadswandeling was nat, maar aan het weer kunnen jullie niks doen. De rondvaart was leuk, het diner was uitstekend. Kortom, we hebben een prima dag gehad tijdens ons bedrijfsuitje."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling van 1,5 uur met stadsgids
- Rondvaart door Breda
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes