Ganzenbord citygame met borrelboot Amsterdam


Een afwisselend bedrijfsuitje in hartje Amsterdam: Speel met z'n allen de ganzenbord citygame, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond dit uitje samen af met een diner!

Welkomstdrankje
Ganzenbord citygame in het centrum van Amsterdam
Borrelboot: rondvaart door Amsterdam met drankjes aan boord
Diner: driegangen keuzemenu 

Ontvangst

In de middag komt u samen in een gezellig restaurant in de binnenstad. Na de hartelijke ontvangst kiest u een lekker drankje. Hierna is het tijd voor de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. 

Ganzenbord citygame Amsterdam

U speelt dit spel in de binnenstad, in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u foto's mee van de leukste en bijzonderste plekken in de stad. Ook voor inwoners van Amsterdam valt hier nog wat nieuws te ontdekken! 

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar onze instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzen-opdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Uw instructeur begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. 

Borrelboot inclusief drankjes

Hierna stapt u aan boord van een borrelboot en maakt u een mooie rondvaart door de grachten van Amsterdam. Aan boord geniet u van een lekker drankje (onbeperkt Hollandse bar).

Rondvaart Amsterdam

U vaart langs de bekende Munttoren, en over de Herengracht met de mooie 'Gouden Bocht'. Hier wonen van oudsher de rijkste Amsterdammers. Ook vaart u een stukje over het IJ met zicht op het moderne, lichte gebouw van het Eye filminstituut. Iets verder staat de A'dam toren met als trekpleister de schommels op het hoge dak. Ten slotte vaart u de stad weer in. Geniet van het contrast tussen de drukke stad en de relaxte sfeer op het water!

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangen diner. Bij elke gang kunt u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met dit leuke personeelsuitje in Amsterdam. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar. U kunt dit uitje dan ook elke dag van de week reserveren, het hele jaar door. In de zomer geniet u van de koelte op het water terwijl u door de vrolijke drukte van de stad vaart. In de winter bekijkt u de feestelijk verlichte stad terwijl u comfortabel in een overdekte boot zit. U heeft met uw groep een privéboot(boten) met schipper.

Dit vrolijke personeelsuitje valt zeker in de smaak bij uw collega's!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 15 € 87 € 94,83
16 - 25 € 82 € 89,38
26 - 40 € 77 € 83,93
41 - 65 € 73 € 79,57
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
- Privé borrelboot(boten) met schipper
- Rondvaart van 1 uur
- Aan boord onbeperkt bier/wijn/fris
- Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Welkomstdrankje
14.30 uur Ganzenbord citygame
17.00 uur Borrelboot
18.30 uur Keuzediner
21.00 uur Rond deze tijd einde van het arrangement

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes