Ganzenbord citygame met borrelboot Amsterdam


Geniet van een borreluurtje op het water, speel de ganzenbord citygame en sluit dit personeelsuitje in Amsterdam samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje
  • Ganzenbord citygame in het centrum van Amsterdam
  • Borrelboot: rondvaart door Amsterdam met onbeperkt drankjes aan boord - hele jaar mogelijk -
  • 3 gangen keuzemenu 

Begin van uw bedrijfsuitje

In de middag komt u samen in een gezellig restaurant in hartje Amsterdam. Na de hartelijke ontvangst kiest u een lekker drankje. Hierna is het tijd voor de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. De uitleg heeft u van te voren ontvangen, de teams zijn gemaakt. Uw spelleider zit er klaar voor!

Ganzenbord citygame Amsterdam

U speelt dit spel in het centrum, in teams van 5-6 personen. De spelleider begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. Elk team heeft dus één telefoon nodig. Per team gaat u op pad met een speciale plattegrond van Amsterdam. De stad is in vakjes is ingedeeld. U krijgt ook foto's mee van objecten in de stad. Een bijzondere gevelsteen in een steegje bijvoorbeeld, of een verborgen muurschildering. Zelfs voor inwoners van Amsterdam valt er nog wat nieuws te ontdekken! 

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Hoe werkt het? U probeert de vakken te linken aan de foto's. Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een "ganzen-opdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Welk team kan de overwinning straks vieren op de boot?

Borrelboot inclusief drankjes

Hierna stapt u aan boord van een borrelboot en maakt u een mooie rondvaart door de grachten van Amsterdam. Aan boord geniet u van een lekker drankje (onbeperkt Hollandse bar). Met een glas in de hand geniet u van een mooie rondvaart.

Rondvaart Amsterdam

U vaart langs de bekende Munttoren, en over de Herengracht met de mooie 'Gouden Bocht'. Hier wonen van oudsher de rijkste Amsterdammers. Ook vaart u een stukje over het IJ met zicht op het moderne gebouw van het Eye filminstituut. Iets verder staat de A'dam toren met als trekpleister de schommels op het hoge dak. Ten slotte vaart u de stad weer in. Geniet van het contrast tussen de drukke stad en de relaxte sfeer op het water!

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangendiner. Bij elke gang kunt u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met dit leuke personeelsuitje in Amsterdam. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar. U kunt dit uitje dan ook elke dag van de week reserveren, het hele jaar door. In de zomer geniet u van de koelte op het water terwijl u door de vrolijke drukte van de stad vaart. In de winter bekijkt u de feestelijk verlichte stad terwijl u comfortabel in een overdekte boot zit. U heeft met uw groep een privéboot(boten) met schipper.

Review Ganzenbord citygame met borrelboot Amsterdam

Amber (bedrijf uit Zaandam): "Was onwijs leuk, ook het spel leuk begeleid door Francine. Ook het diner was top. Ook de voorbereiding was duidelijk en kon snel contact opnemen als er vragen waren."

Dit vrolijke personeelsuitje valt zeker in de smaak bij uw collega's!

Groepsgrootte
20 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
20 - 30 € 94 € 103,59
31 - 60 € 92 € 101,38
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
· Privé borrelboot(boten) met schipper
· Rondvaart van 1 uur
· Aan boord onbeperkt bier/wijn/fris
· Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Welkomstdrankje
14.30 uur Ganzenbord citygame
17.00 uur Borrelboot
18.30 uur Keuzediner
21.00 uur Rond deze tijd einde van het arrangement

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie